Hokejista Radko Gudas popsal Pastrňákovu svatbu. V létě se také pustil do nového projektu

Radko Gudas

Gudas prozradil, co se dělo na svatbě Pastrňáka

Hokejový mistr světa Radko Gudas má i přes léto nabitý program. Se svou manželkou se pustil do projektu na podporu mladých hokejistů a poctivě se připravuje na další sezónu. I přesto si udělal čas, aby se vydal na svatbu svého kolegy Davida Pastrňáka.

Zlatý hokejista Radko Gudas se kromě medaile raduje i z projektu, do kterého se pustil se svou manželkou Barborou. „Je to bilingvní škola Baltimore. Rozjíždíme pilotní hokejový program, ale rádi bychom přidali více sportů,“ řekl Gudas.

ČTĚTE TAKÉ: Romantická svatba zlatého hokejisty. Pastrňák se oženil, svou vyvolenou si vzal v Chorvatsku

Gudas podporuje vzdělávání dětí. Sám má tři dcery a syna, který pokračuje v hokejové tradici. „Zatím hraje hokej, fotbal a lakros. Hokej ho samozřejmě baví nejvíc. Užívá si, že může být na ledě, takže jsem šťastný, že mě bude následovat,“ sdělil Gudas.

Gudas se přes léto poctivě připravuje na další hokejovou sezónu. Snaží se ale najít si alespoň nějaký čas na odpočinek. „Letošní léto bylo trochu specifické tím mistrovstvím, takže času na odpočívání moc nebylo. Snažím se ale užívat Čech. S dětmi jezdíme za babičkami a na tábory. Je pro mě důležité, aby měli na Čechy krásné vzpomínky,“ řekl Gudas.

I přes nabitý program si hokejový obránce udělal čas, aby v Chorvatsku navštívil svatbu svého kolegy Davida Pastrňáka. „Byl to určitě super zážitek a všichni si to užili. Od začátku do konce hrála skvělá muzika. Nečekal jsem, že tam bude tolik lidí tancovat. Bylo zajímavé vidět hokejisty uprostřed parketu. Všichni si dali nějaký drink a byli uvolnění. Užili jsme si tu svatbu tak, jak bych si to představoval,“ dodal Gudas.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: K filmu už se nevrátím, řekl Troška. Prozradil, co mu vadí v kině a jak tráví důchod

Tagy: