Slavná Bond girl pro Showtime: Dalton je skvělý herec. Koho by jako agenta 007 brala teď?

Bond girl Maryam d'Abo v rozhovoru pro Showtime

Rozhovor s Bond girl Maryam d'Abo

Na všechny milovníky Jamese Bonda čeká v prosinci velké překvapení. Slavná výstava Bond in Motion totiž míří do Česka a přiveze ikonická auta, vznášedla a špionážní vychytávky agenta 007. Tiskové konference se zúčastnila i Bond girl Maryam dʼAbo, která pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS popsala, jaké bylo natáčení Dechu života po boku Timothyho Daltona.

Kdo jiný by měl agenta 007 znát lépe než jeho Bond girl! Na tiskovou konferenci k blížící se výstavě dorazila Angličanka Maryam dʼAbo, která zazářila v Dechu života po boku Timothyho Daltona. „Měla jsem opravdu štěstí. Celkově jsme natáčeli pět měsíců na mnoha místech, takže jsme byli jako jedna velká rodina, která trávila hodně času v letadle. Natáčet jsme začínali ve Vídni potom jsme odjeli do Maroka a také jsme několik týdnů strávili v Africe,“ líčila herečka pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Exkluzivní rozhovor s Chaplinovým synem. Otec byl jiný než ve filmech, nesnažím se mu rovnat

Timothy Dalton je podle ní skvělý herec. „Právě on mě hodně podpořil během natáčení. Má skvělý charakter, je to zkrátka dobrý člověk, ale velmi si střeží své soukromí,“ sdělila Maryam dʼAbo. Přiznala také, kterého Bonda kromě Timothyho Daltona by si vybrala. „Dřív bych určitě řekla Sean Connery, ale dnes už by to byl Daniel Craig. Myslím si, že postupem času se mění náš vkus a to je na tom krásné, můžete novým generacím přinášet nového Jamese Bonda, nový styl, nové sny,“ popsala.

Roli v Bondovi prý považuje za nejúžasnější zkušenost ve své filmové kariéře. „Není to ale můj nejlepší film. Moje ambice jsou více v artových filmech a odlišných rolích. Určitě to ale byla nejzábavnější a nejzapamatovatelnější zkušenost mé filmové kariéry, to stoprocentně,“ vylíčila.

Tagy: