Herec Igor Orozovič má doma netradiční sbírku. Dámských náušnic mám plnou krabičku, říká

Igor Orozovič se aktuálně věnuje především hudbě.

Herec a muzikant Igor Orozovič v oblíbené talkshow 7 pádů Honzy Dědka promluvil o své sbírce dámských náušnic. Pohovořil také o trablech, které mu přináší podoba s hercem Vladimírem Polívkou. „Jsme si podobní, lidi i média si nás pletou,“ řekl Orozovič.

„Vtipný je na tom to, že mě při natáčení Poldy strašili, že až nepřijdu na natáčení, vystřídá mě Vladimír Polívka. Jsme si podobní, lidi i média si nás pletou. Dokonce i v Brně na zájezdě si mě s ním spletli příbuzní Chantal Poullain a ptali se mě: ‚Vladimírku, jak se máš?‘,“ pousmál se Orozovič v 7 pádech Honzy Dědka.

ČTĚTE TAKÉ: Charlotte Gottová slaví plnoletost. Po smrti otce se stáhla do ústraní. Co dnes dělá?

„Takže když jsem z Poldy odešel a nahradili mě Vladimírem, tak jsem se tomu zasmál. Ale jsme spolu v pohodě, později jsme se v tom seriálu i potkali,“ pronesl herec.

Nejenom, že si ho pletou s kolegou, dostal i nelichotivou přezdívku – Igor Otázkovič. „Přezdívalo se mi tak v Národním divadle, ale už to se mnou snad není tak hrozný. Ale byl jsem v tom hodně zběsilej. Jsem ten typ herce, který potřebuje co nejvíc informací k tomu, aby tu postavu stvořil,“ přiznal Orozovič.

Orozovič je sběratel, sbírá i náušnice

Stejně důsledný jako v práci je i ve sběru všeho možného. Sbírá dýmky, lebky zvířat, desky i dámské náušnice. „Začalo to už v Ostravě, kde jsem půjčoval kamarádovi byt. A když jsem se vrátil, našel jsem v něm náušnici. Od té doby je sbírám. Většinou je najdu na ulici,“ nastínil s tím, že už jich má plnou krabičku.

„Sbírám i lebky. Mám rád přírodu živou i neživou. Dýmky jsem jednu dobu docela sbíral. A šelakový desky, protože mám gramofon na kliku, teda mám tři gramofony na kliku. Ale už jsem taky přestal, protože je to těžký. Partnerka to útrpně snáší, proto se snažím ty věci už tolik nezachraňovat,“ doplnil umělec.

Kromě Igora Orozoviče si moderátor Honza Dědek pozval do Švandova divadla Ester Geislerovou a Honzu Vojtka, herečku Kristýnu Ryška a principála Rosťu Nováka. Premiérový díl sledujte v úterý 30. dubna ve 21:35 na Primě.

Tagy: