Dojatý Petr Janda: Jsme jako Kelly Family. Rodina mu připravila speciální dárek

Petr Janda dostal od rodiny speciální dárek.

Petr Janda dostal speciální dárek

Rodina Petra Jandy si pro oslavence připravila speciální dárek. Redakce ShowTime byla u toho, když frontman skupiny Olympic poprvé viděl jedinečný videoklip, který dostal při příležitosti 80. narozenin. Navzdory třem manželstvím Jandova rodina drží při sobě.

Speciální píseň k 80. narozeninám Petra Jandy připravili jeho nejbližší. Dcery spolu s vnukem nazpívaly vlastní text, který líčí jejich vztah v rodině. Ve videoklipu na Jandu čekaly i autentické snímky z jeho života.

„Kelly Family,“ žertoval při pohledu na své nejbližší, kteří s radostí tancovali a text doslova prožívali. Při jejich sledování se Jandovi na tváří objevil úsměv, stejně tak ale mnohdy zvážněl a zdálo se, že zadržoval slzy.

„Je to krásný,“ podotkl po konci písně. „Jsme úžasná rodinná parta, přes to nejede vlak. Dokážeme se sejít, držet spolu a vždy si pomoci,“ vysvětloval.

„Žijeme a je to krásné. Eliška, Anežka, Rozárka, Martina, moje žena Alice, Péťa, Matouš, manželka mého vnuka Erika. A můj pravnuk, který se jmenuje Pepík. To je celá naše rodinka. Pak máme ještě druhou rodinu, ta je na Moravě, takže trochu dál,“ uzavřel.

Speciální dárek pro Petra Jandu si můžete přehrát ve videu výše.

Tagy: