Jako by jí z oka vypadla. Nestárnoucí Wonder Woman Lynda Carterová ukázala půvabnou dceru

Hvězda seriálu Wonder Woman ze sedmdesátých let Lynda Carterová před nedávnem oslavila dvaasedmdesáté narozeniny. Na sociální síti se pochlubila snímkem z oslavy s dcerou Jessicou, která jako by mamince z oka vypadla. Podle některých fanoušků vypadají jako sestry.

Ani v dvaasedmdesáti letech Lynda Carterová neztrácí svůj šarm a krásu. Krátce po svých narozeninách sdílela na svém oficiálním instagramovém účtu fotku s dcerou Jessicou Altmanovou, která se živí jako zpěvačka. Všem tak dokázala, že si i v tak vysokém věku zachovala svůj mladistvý vzhled. „Užily jsme si s dcerou víkend,“ napsala ke snímku představitelka populární superhrdinky.

ČTĚTE TAKÉ: Akce, na kterou nikdo nezapomene. Mick Jagger slaví 80. narozeniny na netradičním místě

Podle mnohých fanoušků jsou si neskutečně podobné, geny rozhodně nezapřou. Někteří si dokonce myslí, že Lynda vypadá jako starší sestra dvaatřicetileté Jessicy. „Vypadáte jako její starší sestra,“ pochválil herečku jeden z obdivovatelů. „Zdá se, že vůbec nestárnete,“ píše se dále v komentářích.

Carterová byla jednou z největších televizních hvězd sedmdesátých let, píše britský Daily Mail. Pozornost získala díky výhře v soutěži krásy Miss World USA v roce 1972, kde reprezentovala Arizonu. V mezinárodní soutěži Miss World 1972 jako zástupkyně Spojených států se pak umístila v Top 15.

Než přišel zlomový moment, který ji dostal na vrchol, objevila se například v seriálu Starsky a Hutch. V roce 1975 byla obsazena do role superhrdinky Wonder Woman ve stejnojmenném seriálu. Do té doby nebyla podle informací Daily Mailu nikterak úspěšná. Před velkolepou nabídkou měla totiž v bance pouhých pětadvacet dolarů. Seriál se vysílal až do roku 1979 a půvabné Lyndě přinesl doživotní slávu.

Mimo jiné zazářila v seriálech, jako jsou například Dva a půl chlapa, Supergirl nebo Zákon a pořádek. Dále se objevila ve filmech Superpoldové či Mistři hazardu. Měla možnost zahrát si i v novodobém snímku Wonder Woman 1984, kde hlavní představitelkou je izraelská kráska Gal Gadotová.

V roce 2021 se rodina ikonické herečky musela vyrovnávat s ohromnou ztrátou. Lynda totiž přišla o manžela a otce svých dětí Roberta A. Altmana, který zemřel na myelofibrózu, vzácnou rakovinu krve, napsal magazín People.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herečka Eva Burešová oslavila kulaté narozeniny. Přemek Forejt jí připravil velké překvapení

Tagy:
seriál věk Gal Gadot Miss World stárnutí celebrita filmy důchodkyně Wonder Woman 1984 celebrity podoba Wonder Woman kráska Gal Gadotová Lynda Carter James Altman Jessica Altman Jessica Carter Altman Robert A. Altman Lynda Carterová