Akce, na kterou nikdo nezapomene. Mick Jagger slaví 80. narozeniny na netradičním místě

Legendární zpěvák kapely The Rolling Stones Mick Jagger slaví životní jubileum. Při příležitosti 80. narozenin na sociálních sítích sdílel fotografii plnou energie a zároveň poděkoval za milá blahopřání. Muzikant, který se před nedávnem zasnoubil s partnerkou mladší o 44 let, stráví své kulatiny v londýnské botanické zahradě. A slibuje akci, na kterou nikdo nezapomene.

Britská hudební ikona Mick Jagger v den svých narozenin na Twitter přidal snímek pořízený Markem Seligerem. Zpěvák je na fotografii oděný v hnědé puntíkové košili, ve vínovém saténovém obleku a slunečních brýlích. Usmívá se a čiší z něj pozitivní energie.

ČTĚTE TAKÉ: Úspěšná modelka, která měla randit s princem Harrym. Kdo je řecká princezna Olympie?

Rocková legenda zároveň přiložila vzkaz svým fanouškům. „Všem moc děkuji za milé komentáře a krásná narozeninová přání,“ napsal na sociální síti.

Pod příspěvkem se mu začaly množit gratulace od tisíců fanoušků, přidala se i řada celebrit. „Všechno nejlepší, mladíku,“ napsal například zpěvák Lenny Kravitz. „Všechno nejlepší, sire Micku,“ vzkázal novinář Piers Morgan.

Kytarista z The Rolling Stones Keith Richards na Twitteru sdílel video, ve kterém kolegovi popřál: „Všechno nejlepší, Micku. Dlouho si to budeme říkat. S láskou Keith,“ napsal. Ve videu také zavtipkoval, aby mu Jagger zavolal a prozradil mu, jaké to je, být osmdesátníkem. Keith je o půl roku mladší.

Mezi blahopřejícími byl samozřejmě také kolega z kapely Ronnie Wood. Ten k přání přidal celou galerii fotek s Jaggerem.

Netradiční oslava

Čerstvý osmdesátník plánuje oslavu významného jubilea na netradičním místě. Narozeniny bude slavit v jedné z nejstarších botanických zahrad v Evropě. Chelsea Physic Garden vznikla v roce 1673 a nachází se v Londýně. Otec osmi dětí si ji pro oslavu zamluvil celou. Očekává se, že dorazí až 300 hostů.

„Osmdesátka je pro každého obrovský milník a Mick se chce ujistit, že uspořádá večírek, na který nikdo nikdy nezapomene,“ řekl zdroj ze zpěvákova okolí pro britský web The Sun. „Utrácí spoustu peněz, aby to bylo dokonalé. Bude to velmi noblesní záležitost,“ doplnil.

Nedávné zásnuby

Začátkem července se v zahraničních médiích objevila informace, že se Jagger zasnoubil. O ruku požádal dlouholetou přítelkyni a americkou baletku Melanie Hamrickovou, s níž má šestiletého syna Deverauxe.

„Melanie byla v Americkém baletním divadle, kde svým přátelům řekla, že je s Mickem zasnoubená,“ prozradil zdroj pro portál Mirror. Kdy se šestatřicetiletá Melanie vdá, není jasné.

Jagger má z předchozích vztahů sedm dětí. Nejstarší dceři je 52 let. Je také dědečkem pěti vnoučat a má i tři pravnoučata.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hlas Karla Gotta znovu ožil. Stála za tím umělá inteligence, namluvila jeho knihu

Tagy:
Londýn hudba oslava narozeniny zpěvák muzikant hudebník snoubenka jubileum rock Piers Morgan Lenny Kravitz osmdesátka osmdesátiny Mick Jagger The Rolling Stones Keith Richards Ronnie Wood Melanie Hamrick