Jaromír Soukup skončil v nemocnici. Zjistilo se, že je to vážné, posteskla si Hanychová

Střídání. I tak by se daly okomentovat lapálie Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa. Zatímco modelka strávila několik dní v nemocnici teprve před pár týdny, teď se tam musel odebrat její partner Jaromír Soukup. Ten si totiž na kole ošklivě poranil ruku a musel podstoupit operaci.

Hanychová nemá ani chvíli klid. Začátkem října zamířila do nemocnice poté, co začala náhle krvácet. Tam pobyla dvě noci a lékaři jí doporučili, aby odpočívala. Teď už se naštěstí cítí dobře a i s miminkem se zdá být všechno v pořádku. Do nemocnice ovšem zamířil její partner. „U mě je všechno v pořádku, ale mám teď hospitalizovaného partnera,“ přiznala v rozhovoru pro web Extra.cz Hanychová.

Soukup se měl zranit při projížďce na kole. „Měl teď celkem komplikovanou operaci ruky, přetrhané vazy a opravdu ošklivou zlomeninu, takže jsme si vystřídali nemocnice a pokoje a teď se budu zase starat já o něj,“ uvedla 37letá influencerka s tím, že celá situace byla poměrně dramatická.

Zraněný podnikatel totiž ještě zvládl na kole dorazit domů. „Jaromír ke mně ještě dorazil na oběd od sebe z domova, ten oběd ještě dojedl a jel do nemocnice až na druhý den, protože si nemyslel, že to bude tak závažné. Až podle rentgenu se zjistilo, že je to opravdu vážné,“ popsala.

Že je Soukup v nemocnici, pak oznámil svým fanouškům na sociálních sítích. „Moc děkuji za desítky zpráv a za podporu. Lékaři ve Fakultní nemocnici Motol jsou fantastičtí. A sestřičky samozřejmě také. Všichni jste na mě hodní a já vám děkuji,“ napsal Soukup pod fotografii z nemocničního lůžka.

Tagy: