Jsem strašný hypochondr, přiznává Černodrinská. Kvůli rakovině si herečka uřízla ostudu

Jsem strašný hypochondr, svěřila se herečka Sandra Černodrinská v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS. Moderátorce Radce Červinkové vylíčila i jednu vtipnou historku, kterou v souvislosti s tím zažila. Promluvila také o svém pětiletém synovi Vincentovi či vztahu se svou sestrou dvojčetem Violou.

Svou úzkostnou obavu z nemocí Černodrinská dokládá historkou, kterou zažila se svým psem po návratu z dovolené. „Našla jsem své feně na genitáliích pihu a hned jsem volala na veterinu s tím, že můj pes má asi melanom. Řekli mi, že zavírají v devět, ale že můžu přijít další den, abychom to zkontrolovali. Takže jsem přišla a hned vyprávěla, že pes je blonďatý a jak ležela na dovolené na zádech, tak se jí tam udělal melanom a má asi rakovinu kůže. Doktorka se mě zeptala, jak dlouho to tam má. Řekla jsem, že asi pár dní nebo týdnů. Nasadila si rukavičky, podívala se na pihu a dala ji pryč. Ukázalo se, že to bylo bahno. Od veterináře jsem vycházela zadními dveřmi,“ popsala 34letá herečka.

Se svým „neduhem“ se prý už naučila žít. „Zakázala jsem si dívat se na Google,“ přiznala. „Pokud vás třeba někde něco škrábe a zadáte to do vyhledávače, okamžitě na vás vyskočí, že jste těhotná, máte covid, AIDS nebo rakovinu. Já si obvykle vybírám rakovinu a jdu s tím k doktorovi. Rovnou tam řeknu, co mi je a oni mi na to odvětí, že jsem zdravá. Vždycky se mi uleví, moc poděkuju, ale jakmile zaklapnou dveře, řeknu si, že mne jenom litují, a proto mi nechtějí říct, co mi je. Takže odcházím domů s úplně stejným pocitem,“ popsala boj se svou představivostí Černodrinská.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vašek mě musel hodně dobývat, přiznala Havlová. Prozradila i prezidentova poslední slova

V pořadu Povídej promluvila také o svém vztahu se sestrou dvojčetem Violou, která se také věnuje herectví, i když jen okrajově. „Nedávno se nám staly dvě zvláštní věci. Sestra mi volala kolem půl šesté s tím, že mi chtěla volat dřív, ale spálila se o svíčku. Mně se přitom stala úplně stejná věc,“ uvedla.

„Pak jsme se spolu bavily o snech a ona mi vyprávěla, že se jí neustále zdá stejný sen – jak v bytě, ve kterém jsme vyrůstaly, chodí přes obrovský strom, který je natažený přes celý blok. A já mám úplně stejný sen, který se mi neustále opakuje,“ uvedla Černodrinská s tím, že jsou si se sestrou velmi blízké.

„Jsme jako jedna buňka se dvěma jádry. Lidé nám vždycky záviděli náš vztah, protože je hodně pevný. My se máme strašně rády, ale zároveň se navzájem strašně štveme. Na základní škole jsme dostaly ředitelskou důtku za to, že jsme se praly. Naposledy jsme se praly před třemi lety. Prostě jsme si nafackovaly,“ doplnila herečka, kterou si diváci mohou pamatovat například z filmů Rafťáci nebo Zastřený hlas. Působí také v Činoherním klubu.

Herečka Sandra Černodrinská v rozhovoru s moderátorkou Radkou Červinkovou zavzpomínala také na své dětství a promluvila i o rozchodu s otcem jejího pětiletého syna Vincenta. Celý rozhovor si můžete poslechnout ve videu.

Tagy: