Jsme dobrý tým, říká o seriálu Eliška a Damián herec Jan Komínek. Natáčení znělky si užívali

Zákulisí seriálu Eliška a Damián

Zákulisí seriálu Eliška a Damián

Každý seriál potřebuje svoji znělku. Natáčení té pro zbrusu novou sérii Eliška a Damián se uskutečnilo na etapy. Některé efekty se totiž přidávaly později. A co o vzniku nejen seriálové znělky řekli protagonisté primácké novinky?

Ačkoli natáčení znělky nového seriálu Eliška a Damián probíhalo před zeleným plátnem a efekty se dodělávaly až poté, herci si jej velmi užívali.

ČTĚTE TAKÉ: Al Pacino a jeho partnerka se rozešli tři měsíce po narození dítěte. Začal boj o výživné

„Sešel se, myslím, skvělý cast. Sedli jsme si s Emmou Smetanou, s Aničkou Dvořákovou, Honzou Komínkem, Danou Syslovou,“ chválil kolegy herec Robert Urban. Ten v seriálu představuje prince Damiána, který cestuje časem. „Byla to intenzivní tříměsíční práce,“ dodal Urban. „Je super s kluky točit,“ souhlasila s ním herečka Anna Dvořáková, která doplnila, že se se svými hereckými kolegy rozhodně nenudí.

Ji si pak nemohl vynachválit herec Jan Komínek. „V seriálu hraje spousta skvělých herců – Anička Dvořáková je skvělá, krásná, šikovná holka, na kterou se určitě můžete těšit. Všichni jsme ale moc dobrý tým,“ potvrdil slova svých kolegů Komínek.

Seriál Eliška a Damián můžete na Primě sledovat opět v sobotu, kdy na vás čeká dvojitá dávka. Prima odvysílá hned dva díly seriálu za sebou.

Tagy: