Al Pacino a jeho partnerka se rozešli tři měsíce po narození dítěte. Začal boj o výživné

Vztah herecké hvězdy Al Pacina a jeho o 54 let mladší přítelkyně Noor Alfallahové je v troskách. Páru se přitom před třemi měsíci narodil syn Roman, píše web deníku Bild.

Rozchod zřejmě iniciovala Alfallahová, která požádala o výhradní péči o jejich dítě. Al Pacino by měl možnost ho navštěvovat a mít vliv na jeho studia, lékařskou péči a náboženství, píše web Theblast.com. Jak vysoké výživné by měl herec platit, to zatím není součástí dokumentů týkajících se péče o chlapce.

ČTĚTE TAKÉ: Velká radost v Hollywoodu: Al Pacino má v 83 letech čtvrtého potomka, dítě má „české“ jméno

Krach vztahu by mohl být pro Al Pacina hodně drahý, píše web Daily Mail. Noor Alfallahová požaduje, aby herec platil nejen výživné na dítě, ale také výživné pro ni a náklady spojené s rozchodem. Konkrétní částky zatím stanoveny nebyly. Soud musí před rozhodnutím nejprve prověřit příjmy obou partnerů. Už nyní je ale jasné, že Al Pacino bude určitě ten, kdo bude platit hodně.

Hercovi fanoušci vztahu s Noor Alfallahovou příliš velkou budoucnost nedávali. Mladou ženu nazývali zlatokopkou a připomínali její bývalé milostné vztahy. Románek prožila s Mickem Jaggerem z Rolling Stones a miliardářem Nicolasem Berggruenem. V roce 2019 byla viděna s hollywoodskou ikonou třiadevadesátiletým Clintem Eastwoodem, o rok dříve s hercem Elim Rothem, uvedl deník Bild.

Když vešlo ve známost, že se Al Pacinovi a Noor narodilo dítě, mnozí na adresu mladé ženy nešetřili jedovatostmi. „Snaží se odejít do předčasného důchodu,“ reagoval v květnu na zprávu o miminku jeden z uživatelů TikToku. „Pojistila se,“ poznamenal další.

Podle zdrojů webu Insider Noor Alfallahová nešla po penězích, protože „pochází z bohaté rodiny“. Dítě si však přála už dlouho.

Chlapec Roman je čtvrtým dítětem herce Al Pacina. S Beverly D’Angelovou má dvaadvacetiletá dvojčata Olivii a Antona a s Jan Tarrantovou nejstarší dceru Julii (33).

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rozhovor s hercem Davidem Gránským

Tagy: