EXKLUZIVNĚ: Lucie už má náhradu za Kollera. Chystá se i nová deska a velkolepé oslavy

Zpěvák David Koller

David Koller končí v Lucii

I když její frontman David Koller odchází, legendární kapela Lucie rozhodně neodchází ze scény. Připravuje totiž novou desku i oslavy čtyřiceti let na scéně. A dokonce už ví, kdo s ní bude bubnovat a zpívat. Žádná jména ale zatím neprozradila.

Kapela Lucie fanoušky ujistila, že David Koller odchází v dobrém. Podle zdroje blízkého skupině se dosavadní spoluhráči už nebudou k celé věci více vyjadřovat. Prostřednictvím redakce ShowTime exkluzivně zdůraznili, že rozhodně nejde o žádný definitivní konec. Naopak. Tvrdí, že vzduch se vyčistil a Lucie jede dál. Už dokonce vědí, kdo s nimi bude bubnovat i zpívat. Jména zatím tají.

ČTĚTE TAKÉ: Velké změny v životě Davida Kollera. Prodává sídlo a mluví o dalších plánech s Lucií

Legendární kapela připravuje novou desku. A na příští rok i velkolepé oslavy čtyřiceti let na scéně s mnoha překvapeními a gratulanty z řad těch, kdo s kapelou kdy měli co do činění. V jednání jsou i zahraniční hvězdy.

Posted by David Koller on Sunday, February 4, 2024

David Koller začal s Lucií hrát v roce 1987. O rok později vydala první hit Šrouby do hlavy. V roce 1994 vznikla deska Černý kočky mokrý žáby, oceněná jako nejlepší album devadesátých let. Poprvé Koller kapelu opustil už v roce 2005, tehdy to pro ni znamenalo dlouhou pauzu. Na pódia se vrátila po sedmi letech ve velkém stylu. Svůj druhý odchod oznámil v neděli na Facebooku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Ewa Farna dokázala během chvilky vyprodat už podruhé naši největší arénu

Tagy: