Regulérně jsem to oplakal. Klus se rozmluvil o loučení s ukrajinskou rodinou, které pomohl

Tomáš Klus se rozmluvil o loučení s ukrajinskou rodinou, které pomohl.

Klus o loučení s ukrajinskou rodinou

Manželé Klusovi se rozloučili s ukrajinskou rodinou, které začátkem března poskytli azyl. Jak sám zpěvák přiznává, nebylo to pro něj vůbec lehké. „Regulérně jsem to oplakal. S dcerou Josefínou jsme jejich odchod nesli těžce,“ prozradil.

Tamara a Tomáš Klusovi ukrajinskou rodinu ubytovali v zahradním domku, kde sami bydleli před tím, než si postavili nový dům. „Od té chvíle, co k nám přijela tahle ukrajinská rodina, se nám hrozně ulevilo, že vedle zla koukáme i na dobro, které můžeme na vlastní kůži žít,“ vysvětlila redakci Showtime koncem března Tamara. „Určitě minimálně mezi námi vzniklo přátelství a my se moc těšíme, až budeme jezdit na Ukrajinu za svými kamarády,“ doplnil ji Klus.

U manželů Klusových rodina pobývala několik měsíců. Začátkem července se však odstěhovala. Zpěvák o tom informoval na sociálních sítích. „Pozdrav ze slzavého údolí. Dnes se od nás stěhují naši přátelé. Ach jo, je to silnější, než jsem myslel,“ uvedl. Redakci Showtime pak vylíčil, jak to nesli jeho nejbližší. „Myslel jsem, že jsem drsnější člověk, ale regulérně jsem to oplakal. S Josefínou jsme to nesli těžce. Jsou to dobří lidé,“ svěřil se známý zpěvák.

Hráli jsme jim pod okny

Ačkoliv byli z jejich odchodu smutní, věděli, že se nevidí naposled. „Přestěhovali se tady kousek od Žižkovské věže, kde jsme měli koncert. A už při stěhování jsme věděli, že se tu uvidíme, že jim budeme hrát pod okny,“ řekl Klus krátce po svém vystoupení na letní scéně Divadla Kalich pod Žižkovskou věží.

Právě tam známý muzikant předvedl nejen své hudební nadání, ale i to taneční. „Občas je potřeba se vyblbnout, občas je třeba být vážný a jindy je třeba si zatancovat. I když v mém případě to je jen pokus o tanec,“ zhodnotil s humorem svůj výkon Klus.

Tagy: