Kolečko a Vignerová promluvili: Ta třetí? Není to konkurence, odmítla modelka. Co líbánky?

Aneta Vignerová s Petrem Kolečkem se zúčastnili zahájení sezóny na terapeutickém hřišti pro děti v motolské nemocnici. Dvojice během toho štábu CNN Prima NEWS mimo jiné prozradila, co se jim na tom druhém nejvíc líbí. Modelka také odhalila, jak vnímá svou „konkurentku“ v podobě herečky Denisy Nesvačilové.

„Mně se nejvíc líbí její hluboká duše. Aneta má takový zvláštní přesah a je taková až astrální bytost,“ řekl o Vignerové scenárista Kolečko. Podle svých slov si cení jejího vztahu ke světu, který je údajně „neobvyklý“.

Vignerové se zase na jejím muži nejvíce líbí jeho humor. „Je stále vtipnější. Zejména když se dějí všechny tyto hrůzy kolem, tak je fajn, že si z toho dokážeme udělat legraci,“ prozradila modelka. Narážela tím na v médiích hojně probíraný vztah scenáristy s herečkou Denisou Nesvačilovou.

ČTĚTE TAKÉ: Lidi jsou falešní a strašně mě to štve. Nesvačilová ujistila, že za Kolečkem udělala tečku

„Já to nechci brát jako konkurenci. To bylo spíš nedořešené mezi námi dvěma s Petrem. Nijak se tím nezabývám,“ poodhalila Vignerová. Podle slov novomanželů jsou spolu spokojení a šťastní a těší se na léto.

„Plány zatím nemáme. Ještě nejsem domluvený s exmanželkou, kdy budeme mít děti. Teprve teď mi poslala nějaká data, ale máme v plánu trávit léto s nimi,“ svěřil se Kolečko.

Tagy: