Lidi jsou falešní a strašně mě to štve. Nesvačilová ujistila, že za Kolečkem udělala tečku

Herečka Denisa Nesvačilová úspěšně odehrála premiéru nové hry a ujistila, že stejně jako za představením, tak i za vztahem se scenáristou Petrem Kolečkem udělala definitivní tečku.

Fyzicky naprosto vyřízená, ale na duši spokojená. Tak se cítila Denisa Nesvačilová po premiéře hry A je to venku!, ve které spolu s kolegy exceluje. „Bylo to pro mě měsíc a půl dlouhé utrpení, byla to titěrná herecká laboratoř a takové nervy před premiérou jsem ještě nezažila. Ještě teď se klepu a myslím, že se budu klepat až do třetí skleničky prosecca,“ řekla CNN Prima NEWS Nesvačilová.

Nápaditě vyřešené změny prostředí dávají na jevišti prostor také místu, na kterém i král je rád sám – toaletě. A tak se nabízela otázka, co by do ní Denisa ze svého života nejraději spláchla. „Asi všechny možný starosti a rodinný strasti i smutky, třeba když mi před Vánoci umřela babička s dědou,“ svěřila se herečka.

ČTĚTE TAKÉ: Tajemství jedné z nejslavnějších rolí Ivana Vyskočila. Hrát v Kamarádovi do deště odmítal

Emotivní byl zřejmě i mediálně propíraný devítiměsíční vztah se scenáristou Petrem Kolečkem, který namísto plánovaných romantických dovolených skončil svatbou s Anetou Vignerovou. Mohla herečka takový konec i díky vtípkům, které se na adresu tria Vignerová–Kolečko–Nesvačilová, vyrojily, vůbec čekat?

„Nevím, jestli jsem něco čekala nebo nečekala, ale jsem v jádru veselý člověk a bojovník. Myslím tedy, že mě jen tak něco nerozhází. Vím, že to zní klišovitě, ale já mám opravdu poslední tři roky tolik práce, že moc nestíhám sledovat něčí vtípky,“ řekla pro Showtime Nesvačilová.

A setkala se v době, kdy zkoušela, s falší? „To tak je, ale kdo se s tím nesetkal?“ odpověděla. „Lidi jsou na sebe falešní celý život a ve všem možném. A mě to strašně štve,“ připustila.

Dobrou zprávou pro ni je, že se jí podařilo celou situaci okolo Kolečka uzavřít. „Udělala jsem naprostou tečku a teď dělám tečku za tímto skvělým představením a těším se na to, co přijde dál.“

Tagy: