Kolečko prozradil, jak to má teď s Nesvačilovou. Prstýnek nosí zásadně na pravé ruce

Ještě před tím, než Petr Kolečko usedl na červenou pohovku k moderátorovi Janu Krausovi, vyzpovídala ho reportérka pořadu Showtime Andrea Ježková. Scenárista se jí svěřil, proč nosí prstýnek na pravé ruce a také prozradil, jak se po svatbě s Anetou Vignerovou posunul jeho vztah s herečkou Denisou Nesvačilovou.

Každý host, který míří do pořadu Show Jana Krause, počítá s tím, že jde s kůží na trh. Stejně tak i Kolečko. „K panu Krausovi jdu potřetí. Kupodivu podruhé jsem byl nervóznější než poprvé. Přestože má člověk dílčí zkušenost dávat rozhovory, tak tady to bývá husté. Ačkoliv se známe, nepředpokládám, že by si na mě nechtěl smlsnout,“ svěřil se známý režisér reportérce Showtimu.

ČTĚTE TAKÉ: Hanychová ukázala první fotku dcery a video 10 minut po porodu. Absolonová překvapila gratulací

Přiznal, že s otázkami kolem jeho manželství s modelkou Anetou Vignerovou či vztahu s Denisou Nesvačilovou počítá. „Pokud přijdou tato témata na přestřes, bude to pro mě příležitost si o tom popovídat s někým normálním,“ řekl 39letý scenárista.

Milostný trojúhelník krátce okomentoval i v pořadu Showtime. Přiznal například, proč nosí prstýnek na pravé ruce. „Dostal jsem příkaz – a ne doma – nosit ho na pravé ruce,“ uvedl Kolečko. Na otázku, zda jeho vztah s Nesvačilovou definitivně skončil, odpověděl kladně. „Ano, bylo by divný, kdyby ne, takže ano,“ sdělil stručně.

Kolečko si vzal Vignerovou 14. března. Veřejnosti však tuto novinku oznámil až o několik týdnů později. Mnozí byli tímto sňatkem zaskočeni především proto, že jen několik dní před svatbou se scenársita účastnil předávání Českých lvů. Na galavečer dorazil s herečkou Denisou Nesvačilovou, se kterou byl v té době několik měsíců spojován. „Přestože v tom někdo nespatřuje logiku, tak nám to smysl dává,“ řekl ke svému sňatku Kolečko.

Tagy: