Hanychová ukázala první fotku dcery a video 10 minut po porodu. Absolonová překvapila gratulací

Dcerkou se Agáta Hanychová pochlubila na Instagramu krátce po porodu. Holčička dostala tradiční jméno – Rozárka. A právě na sociálních sítích na sebe gratulace nenechaly dlouho čekat.

„Ty jsi neuvěřitelná Terminátorka,“ vzkázala novopečené trojnásobné mamince Hanychové moderátorka a herečka Eva Decastelo. „Obrovská gratulace. Ať vám Rozárka přinese hodně radosti a šťastných chvil, ať je zdravá a roste jako z vody,“ gratulovala dvojici manželka zápasníka Karlose Vémoly Lela. „Sekla jsem se o dva dny, ale byla jsem blízko. Vítej na světě, princezno,“ napsala Dominika Mesarošová. Hanychové blahopřála i Monika Absolonová. „Ať je zdravá a šťastná. A pozdravuj Vlčáka,“ uvedla zpěvačka.

Lidé se pak shodovali, že skoro není znát, že je Hanychová krátce po porodu. „Neskutečná. Člověk by řekl, že rodil Jaromír. Ten je tak vyčerpaný a ty plná elánu před i po,“ napsal jeden ze sledujících, který tím narážel na fakt, že Soukup byl u porodu dcery. „A kdo rodil? Vy, nebo Jaromír?“ ptal se s humorem další.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hanychová má jasno, pro miminko chce chůvu: Není to zločin. Bude to Filipínka, prozradila

V minulosti se Hanychová nechala slyšet, že by svůj porod ráda vysílala živě. „Bavilo by mě to,“ uvedla tehdy bývalá modelka. K takovému kroku nicméně v úterý večer nedošlo. „Škoda, že jsme to nedali živě, viď, miláčku? Tak tohle je holčička naše,“ uvedla ve videu na Instagramu. Dodala, že živák chtěla, ale neshodli se na něm. „Ne, nezlobte se,“ řekl v krátkém záběru Soukup. Někteří si pak do Hanychové nezapomněli rýpnout. „Škoda, že nebyl stream, měl jsem popcorn,“ napsal jeden z uživatelů.

Dcerka dostala tradiční jméno Rozárka a ponese podnikatelovo příjmení. Oba již mají rodičovské zkušenosti. Hanychová má z předchozích vztahů syna a dceru, Soukup z manželství dvě dospělé děti, rovněž syna s dcerou.

Výchova dětí nikdy nebyla snadná záležitost. A abyste věděly, že se v tom vezeme všechny stejně, je tu pořad Mámy sobě:

Tagy: