Kolečkův milostný trojúhelník: 10 dní před svatbou vrkal s Nesvačilovou, teď je u Vignerové

Z milostného trojúhelníku Petra Kolečka, Anety Vignerové a Denisy Nesvačilové jde hlava kolem. Ještě začátkem března vrkal známý scenárista na Českých Lvech s herečkou Nesvačilovou. Rozdávali společně rozhovory, usmívali se a nemohli spustit oči jeden z druhého. Nyní se ale zdá být opět všechno jinak. Kolečko si totiž měl tajně vzít svou bývalou partnerku – modelku Vignerovou. Že sňatek skutečně proběhl, naznačují i snubní prsteny, které teď dvojice hrdě nosí.

Deset dní před utajovanou svatbou vyvedl scenárista na předávání Českých lvů Denisu Nesvačilovou a vše naznačovalo tomu, že je spolu pár konečně šťastný. Svědčilo o tom i video, které o několik dní později sdílela herečka na svém instagramovém profilu. Ačkoliv ho věnovala svému čtyřnohému mazlíčkovi Čestmírovi, na jednom ze záběrů se mihl i Kolečko, který se se psem mazlil na podlaze. Jelikož video sdílela ve stories, příspěvek do 24 hodin zmizel.

Podporovalo to spekulace, že dvojice již tvoří pár. Ačkoliv to dosud oficiálně nepotvrdila.

ČTĚTE TAKÉ: Vztah Saudkových drží i přes nevěru. Naše děti miluju, jen jsou blbé jak pučtok, říká umělec

Poté však dle informací Blesku přišel zvrat – Kolečko se prý začal s modelkou opět scházet a vše údajně vyústilo v tajnou svatbu. Nasvědčuje tomu i fakt, že se Kolečko objevil na začátku týdne v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS s prstýnkem na ruce, který se rozhodně nepokoušel skrývat. Stejným šperkem se už stihla na sociálních sítích pochlubit i sama Vignerová.

Ta se přitom ještě na konci minulého roku na sociálních sítích dušovala, že další šanci už dramatik nedostane. Očividně změnila názor a skočila do toho po hlavě.

Že je vztah Nesvačilové a Kolečka zřejmě definitivně u konce, měla podle zdroje deníku Expres potvrdit i sama herečka, která kolegům před pár dny oznámila, že „se ten čů*ák odstěhoval“. O svatbě ale doposud údajně neměl nikdo tušení.

Tagy: