Kolem Bohdalové se stále točí mladí muži. Chodí za mnou, přiznává brzy 91letá herečka

Jiřina Bohdalová je stále ve formě.

Jiřina Bohdalová je stále ve formě

Jiřina Bohdalová je jednoduše řečeno ve formě. A to 3. května oslaví už 91. narozeniny. I muži se kolem ní stále točí a slavná herečka si to náramně užívá.

Okolo Bohdalové se i v jejích takřka 91 letech nachomítají mladí muži. „To je to kouzlo, oni chodí za mnou,“ podotkla herečka. Přiznala však, že se tak nedělo celý její život. „Víte, že je to lepší teď ke stáru?“ přiznala.

O Bohdalové se proslýchá, že by po svém boku měla mít tajemného muže. O koho se jedná? „To nechám zajímavé. Je to kamarád, ačkoliv, kamarád taky rád,“ smála se.

Jiřina Bohdalová je na svá léta v neuvěřitelné kondici a obráží jednu akci za druhou. V pátek zahájila vernisáž Vladimíra Komárka a Lucie Gelemové s názvem Dialog seznámení, den předtím byla hvězdou filmového festivalu FebioFest. „Právě to bych radila starším lidem: nebýt líný. Ne, že bych malířskému umění rozuměla, jsem spíše takový čuchometr. Když se mi něco líbí, tak po tom jdu. Přitom mi všichni říkají, že mám čuch. Komárek byl velký kamarád. Chodili jsme ho s Růženkou navštěvovat, když byl ještě v kómatu, protože jsme věřily, že když na něj budeme mluvit, tak se probudí. Bohužel, neprobudil se,“ uvedla.

To je Gelemová?

Přesto s Komárkem zažila krásné chvíle. „Byl oplácaný, takže se s ním krásně mazlilo. Člověk se musí mít o co opřít,“ podotkla. Vernisáže se účastnila také Lucie Gelemová –⁠ bývalá partnerka Felixe Slováčka. „To je ona? Jak je možné dát tyto dva dohromady... já ji neznám, takže se omlouvám,“ pokračovala Bohdalová.

Redakce ShowTime hovořila i přímo s Gelemovou. „Jedná se o osudové spojení. Vybral si mě spolek Ars Magna 21, který se snaží o to, aby se dílo Vladimíra Komárka dostalo do povědomí veřejnosti,“ uvedla. Jak se jí nyní žije? „V osobní životě jsem velmi spokojená, je mi fajn. Vztah s Felixem Slováčkem byl taktéž osudový. Krásně začal, oficiálně skončil a lituji toho, jakým způsobem se konec vyvinul,“ uzavřela Gelemová.

Tagy: