Korna definuje pokora a disciplína, říkají jeho mladí kolegové. Prozradili i zpěvákovy neřesti

Taneční kolegové přejí Jiřímu Kornovi všechno nejlepší k narozeninám.

Jiří Korn slaví pětasedmdesát

Jiří Korn slaví v pátek pětasedmdesáté narozeniny. Redakci Showtime se podařilo dát dohromady jeho druhou rodinu, která mu přeje všechno nejlepší. Mladí tanečníci, kteří s Kornem vystupují, Showtimu řekli, čeho si na svém mentorovi nejvíce cení a prozradili také některé jeho neřesti.

Jiří Korn má svou taneční rodinu. A dát tanečníky, kteří ho doprovází na koncertní tour dohromady mimo pódia, je rovno zázraku. Přesto se s redakcí Showtime sešli, aby Jiřímu popřáli k jeho půlkulatým narozeninám.

ČTĚTE TAKÉ: Nebezpečný koníček Navrátila. Frontman oblíbené kapely Mirai málem přišel o život

„Práce s Jiřím Kornem je asi největší čest, která nás mohla potkat. Díky tomu se můžeme učit od člověka, který je jedním z mála českých umělců, kteří umí svou práci – zpívat, tančit, stepovat – perfektně i v tomto věku,“ řekla zpěvačka a tanečnice Kateřina Marie Fialová.

Podle tanečnice Soni Milové se od něj jeho mladší kolegové učí hlavně pokoru a disciplínu. „Po každé stránce je opravdu nejlepší z nejlepších, ale zároveň je velmi lidský,“ dodala Milová.

„Neznám člověka, který by makal a choval se k lidem tak hezky jako Jirka. Je lidský, kamarádský a váží si nás,“ doplnil tanečník Tomáš Smička. Jeho slova potvrzují i ostatní. „On každého zná jménem a nikoho nepřehlíží,“ sdělila Fialová.

Taneční kolegové na svého mentora prozradili také některé jeho neřesti. „Jirka nám občas na trénincích spí. To beru jako lehkou formu disrespektu,“ řekla s nadsázkou tanečnice Adéla Picková. Martin Kadrnožka zase na Korna prozradil, že si občas po představeních dá i štrůdl, přestože by neměl.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Představení s Bohdalovou přerušila nehoda, vzpomínal Kňažko. Promluvil také o jejím zdraví

Tagy: