Krásné Vánoce čtenářům CNN Prima NEWS přejí i celebrity. Hlavně zdraví a štěstí, shodují se

Příjemné Vánoce divákům a čtenářům CNN Prima NEWS přeje zpěvačka Lucie Bílá.

Celebrity přejí k Vánocům

Příjemné prožití Vánoc divákům a čtenářům CNN Prima NEWS popřály také některé známé tváře. Zdraví je nejdůležitější podle operního zpěváka Štefana Margity, štěstí a klidné svátky vám přejí zpěvačky Marie Rottrová a Lucie Bílá a herečka Iva Janžurová připojila vzkaz, aby byli lidé laskaví a odpouštěli si.

„Přeji vám všem krásné, veselé, něžné a klidné Vánoce, pokud možno v kruhu rodinném. Užijte si je a přeju vám k nim hodně štěstí a míru,“ uvedla pro diváky a čtenáře CNN Prima NEWS zpěvačka Marie Rottrová.

ČTĚTE TAKÉ: Jaké byly nejkrásnější Vánoce Ivety Bartošové? Ty se Štaidlem. Se sestrou se nesnášela

Herečka Iva Janžurová lidem popřála, aby byli laskaví, velkorysí, odpouštěli si a měli se rádi. „Všem přeju, aby byli zdraví, aby mohli dělat svoji práci s radostí, a aby se v rodinách rozhostil alespoň ve svátečních dnech mír a laskavost. To nás všechny povzbudí,“ popřála herečka Iva Janžurová.

„Věřte mi, že to nejdůležitější je zdraví. Přeju vám, ať se máte rádi, sledujete televizi Prima, a hlavně pořad Showtime. V příštím roce se na vás budu opět těšit,“ řekl operní zpěvák Štefan Margita.

„Přeju vám krásné svátky, hodně štěstí, zdraví a božího požehnání. Nikým se nenechte rozhádat a rozdělit a buďme na sebe dobří,“ dodala zpěvačka Lucie Bílá.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Brzobohatý o muzikálu Anděl Páně: Názor autora filmu Jiřího Stracha mě nezajímá

Tagy: