Kuchařová: Připadám si jako stará rachota. V rozhovoru prozradila, zda má nového přítele

Taťána Kuchařová šla přehlídku pro Natali Ruden.

Taťána Kuchařová na fashion show Queen by Natali Ruden

Galavečer spojený s Fashion show Queen by Natali Ruden ozdobila i Taťána Kuchařová. Nebyla jen hostem čtyřchodové večeře, ale také jednou z modelek, které novou kolekci předváděly. A redakci Showtimu se svěřila, že chození přehlídek pro ni spíše není.

„Připadám si jako stará rachota. Jsou tu kočky, kterým je o 10 let méně, a úplně vidím, jak z toho vůbec nemají trému. Kdežto já vylezu na molo jednou, dvakrát do roka, když mě někdo ukecá, a cítím adrenalin,“ prozradila Kuchařová s tím, že je to ale vždy příjemná záležitost a že si zavzpomíná na staré časy.

ČTĚTE TAKÉ: První slova Taťány Kuchařové ke sňatku jejího exmanžela: Jsem poučena z minulosti

Navíc to pro ni byla příležitost potkat se s přáteli. A redakci Showtimu zajímalo, zda se po jejím boku objeví nějaký muž, jak se proslýchá. „Je pravda, že poslední týdny je to docela divoké. Mám pocit, že z toho mají asi některé redakce opravdu zamotanou hlavu, protože co týden dostávám SMS, že chodím s tímhle nebo tímhle. Říkám si, jak je to trochu nepříjemné, že člověk v Praze nemá klid a že jsou na mě neustále pověšení,“ nechala se slyšet modelka. Dodala ale, že to úplně nehrotí. „Mám z toho legraci. To je tak to jediné, co si z toho člověk může vzít.“

Soukromí si Kuchařová nyní střeží. Zda je tedy po jejím boku nějaký nový partner, neprozradila. „Nechci žít svoje vztahy veřejně, už ne. Chci si to nechat pro sebe,“ uvedla s tím, že je spokojená a šťastná.

PODÍVEJTE SE: Taťána Kuchařová se ukázala na módní přehlídce

Tagy: