První slova Taťány Kuchařové ke sňatku jejího exmanžela: Jsem poučena z minulosti

Taťána Kuchařová se rozhodla ke sňatku svého ex nevyjadřovat.

Taťána Kuchařová se ukázala na módní přehlídce

Ondřej Brzobohatý se tajně oženil s moderátorkou Danielou Písařovicovou. Jeho bývalá manželka Taťána Kuchařová se mezitím věnuje pracovním záležitostem. Ke sňatku svého exmanžela se Miss World 2006 rozhodla nevyjadřovat. Poučila se totiž z minulosti, jak prozradila v rozhovoru pro Showtime. Ona sama je v současné době naprosto spokojená a šťastná.

Zatímco Ondřej Brzobohatý si užívá první dny v manželském svazku s Danielou Písařovicovou, jeho bývalá manželka Taťána Kuchařová brázdí přehlídková mola. Co si myslí o svatbě Brzobohatého, se kterým se rozvedla loni na jaře, řekla na módní přehlídce Jitky Ročňové.

ČTĚTE TAKÉ: Exmanžel Katy Perryové čelí obvinění ze znásilnění. Jeho obětí je i nezletilá dívka

„Před časem jsem rozhodla, že se k určitému typu otázek nebudu vyjadřovat, naprosto účelově, protože pak se recyklují hlouposti a vykládá se to jinak, než řeknu,“ řekla.

„Ono spoustě věcem člověk nemůže předejít, nemůžete mít pod kontrolou všechno,“ pokračovala. „Nechávám si věci pro sebe a je to lepší, jsem z minulosti poučená,“ uvedla a doplnila, že aktuálně je spokojená ve všech směrech. „Žiju šťastný, autentický život a obrovsky se mi daří pracovně, což bylo vždycky, ale také na tom hodně pracuji,“ uvedla v exkluzivním rozhovoru pro Showtime.

Novou životní etapu si užívá, stejně jako cestování a čas s přáteli. Zda je v jejím životě někdo nový, prozradit nechtěla. „To, co prožívám, si fakt střežím a víc k tomu říct nechci. Jsem spokojená a šťastná,“ dodala.

Taťána Kuchařová má spoustu pracovních aktivit, na přehlídkovém mole už není tak často vidět. Kvůli své oblíbené návrhářce Jitce Ročňové udělala výjimku. „Snad nezakopnu, vyšla jsem ze cviku. V létě jsem si vyhodila koleno na svatbě ségry,“ řekla s úsměvem předtím, než na přehlídkové molo vyrazila.

„Pro mě jsou poslední roky přehlídky spíš taková třešnička na dortu. S Jitkou spolupracuji už nějakou dobu, jsem její klientka a její věci miluji. Napadlo nás tedy, že když má první větší autorskou přehlídku, tak bych mohla její modely vynést,“ řekla Kuchařová, která byla za Brzobohatého provdaná od roku 2016.

Herec a hudební skladatel Ondřej Brzobohatý se s Danielou Písařovicovou zasnoubil v květnu během dovolené na Maledivách. Své ano si zamilovaný pár řekl v září na romantické a utajované svatbě v Itálii. „Původní dovolenkovou sestavu jsme zkrátka jen rozšířili o nejbližší rodinu a přátele,“ napsal v příspěvku na sociální síti a přiložil snímky z veselky.

K TÉMATU: Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se tajně vzali v zahraničí

Tagy: