Kyklop prolomil mlčení o smrti Valiho, se kterým se rozhádal. Pojďme si to prominout, tesknil

Daniel Vali

Zemřel zpěvák Maxim Turbulenc Daniel Vali

Zakládající člen kapely Maxim Turbulenc Pavel Vohnout, přezdívaný Kyklop, sdílel na svých sociálních sítích video, v němž se vyjádřil k úmrtí zpěváka Daniela Valiho, který náhle zemřel ve věku 53 let. Popsal, jak se smutnou zprávu dozvěděl. Dodal, že i když se s Valim kdysi pohádali, zažili spolu i krásné chvíle.

„Je 13. dubna a já tady sedím a už mám v sobě lahev rumu. Dozvěděl jsem se, že mi umřel můj bývalý kamarád Dan Vali, asi na infarkt,“ říká ve videu na TikToku Pavel Vohnout.

K TÉMATU: Skvělý a nezadržitelný Vali. Bouček a další hvězdy truchlí nad smrtí zpěváka Maxim Turbulenc

Smutnou zprávu se prý dozvěděl doma. „Seděl jsem doma, vařil jsem si kafe. Měli jsme mít koncert, ale vypadl proud, takže se nekonal. Najednou mi volá jeden známej: ‚Dan Vali, tvůj bejvalej kámoš, má to za sebou.‘ A já na to: ‚Cože? Co to je za blbost ty vole, děláte si ze mě p***l nebo co?‘ A on: ‚Ne, jsme tady v baru, pokoušeli jsme se ho oživovat a prostě není‘. Sedl jsem do auta, jel jsem tam a tam byly sanitky a policajti,“ popsal Vohnout.

Před deseti lety měl s Valim konflikt, a proto skončil v Maxim Turbulenc. „Byl jsem z toho špatnej, protože to bylo moje dítě a on k tomu dítěti patřil. Kámoš, se kterým jsem se nepohodl, a všechno krásný skončilo. Tohle jsem tomu klukovi nepřál. Ač mezi námi byly posledních 10 let spory, tak už tu není. Přes to všechno bych mu chtěl poděkovat, protože jsem s ním zažil pár krásných chvil a vytvořili jsme super písničky. Ten kluk byl dobrej,“ uvedl Vohnout.

Chyby, které se staly, si prý uvědomil. „Bejváme na sebe n*****ý, ale když ten člověk odejde, tak si vzpomeneme na ty krásný věci a říkáme si, že to bylo pěkný. Takže Dane, nevím, kde jsi, ale pojďme si to oba prominout a říct si, že to, co jsme vytvořili, bylo fakt super. Je mi to líto, mohl jsi tu být ještě hodně dlouho,“ řekl Vohnout.

Tagy:
smrt TikTok Maxim Turbulenc Pavel Vohnout Daniel Vali