Víc než láska není. Hokejista Salák s manželkou čekají šesté dítě, prozradili magická data

Letošní 13. výročí svatby nemohli oslavit lépe. Hokejový brankář Alexander Salák s manželkou Michaelou oznámili, že čekají šesté dítě. Radostnou novinkou se pochlubili na sociálních sítích.

„Není na světě nic víc než láska. Bez ní není život a bez ní by se taky už za pár týdnů nenarodil malý zázrak, který z nás udělá šestinásobné rodiče,“ napsala k fotce s manželem Michaela Saláková na Instagramu. Dodala také, že se na další přírůstek v rodině těší. „Naše malé překvapení vzniklo na Sašovy narozeniny a termín porodu má na moje narozeniny. To není náhoda,“ doplnila s tím, že jejich láska musí být něco mezi nebem a zemí.

ČTĚTE TAKÉ: Bývalá hvězda Jorga Kotrbová se s herectvím dávno rozloučila, stala se z ní multimilionářka

Reakce pak na sebe nenechaly dlouho čekat. „No, to mě po*er! Vy jste neuvěřitelní. Moc gratulujeme,“ napsala blogerka a cestovatelka Kamila Šiklová. „Ježíš, to je boží!“ přidala se zpěvačka Eva Burešová. „Já si to myslela, ale osobně bych tolik porodů nedala,“ zněl další z komentářů.

Manželé Salákovi mají doma už pět dětí. Syny Fredericka, Sebastiana a Huga a dcery Charlotte a Beatrice. Nejmladšímu Hugovi jsou teprve dva roky. „Děti měly ohromnou radost a už ví, jestli to bude brácha nebo ségra. Momentálně vymýšlí jméno,“ řekla Saláková webu Expres.cz s tím, že pohlaví šestého potomka si zatím nechávají pro sebe.

Jak se má jachtař David křížek po propuštění z vězení? Podívejte se na video:

Tagy: