Loni jsem prošel zkouškou ze sebeironie, říká Brzobohatý. Záře reflektorů mu nedělá dobře

Ondřej Brzobohatý s manželkou Danielou.

Manželé Brzobohatí okomentovali poslední půlrok

Ondřej a Daniela Brzobohatí mají nadhled a smysl pro humor. Jinak by totiž ani nemohli společně pokřtít ročenku svému kamarádovi Tomáši Břínkovi alias TMBK. Ten si ve svých satirických kolážích utahuje i z nich. Pro Showtime manželský pár okomentoval, jak prožíval uplynulý rok – a že to byl někdy pěkný fičák.

„Tomáše jsem zaregistroval na sociálních sítích, kde mi jeho satirické koláže přišly zábavné. Občas jsem mu na ně zareagoval, takže jsme zůstali v kontaktu,“ popsal Brzobohatý pro Showtime.

ČTĚTE TAKÉ: Jana Hlaváčová měla být Ženou za pultem. O hlavní roli ji připravila Anticharta

Z toho, že si TMBK často dělá legaci z něj samotného, si hudebník hlavu nedělá. „Sebeironie je naprosto nezbytná. Někde jsem slyšel vtip, že humor je jako Sovětský svaz, protože nemá hranice,“ řekl Brzobohatý.

Zkouškou sebeironie podle svých slov Brzobohatý prošel právě v uplynulém roce. Narážel tím zřejmě na fakt, že jeho bývalá žena Taťána Kuchařová podle jeho názoru zveřejnila znění církevní žaloby, kterou na hudebníka podala.

Bývalá modelka v ní mimo jiné tvrdí, že se Brzobohatý rád převléká za ženu, což má mít vliv na jeho sexuální orientaci. Zálibu v dámských kostýmech hudebník potvrdil, důrazně ale odmítl, že by měl jinou než heterosexuální orientaci. „Daniela také prokázala smysl pro humor, a to když si mě vzala. Byl to zkrátka zajímavý rok,“ zavtipkoval umělec.

„Uplynulý rok byl náročný, překvapivý, ale zároveň i krásný. Oba jsme jím podle mě prošli s grácií a těšíme se na rok na 2024,“ dodala Brzobohatá.

Její manžel následně překvapil, když prohlásil, že si záři reflektorů zase tolik neužívá. „Jsem rád, když o mně není zase tolik vědět. Ono to tak kolikrát nemusí vypadat, protože s Danielou například vystupujeme v pořadu TV Prima Inkongito, ale já jsem úplně nejšťastnější, když si můžu pracovat na svých projektech, muzice k filmům, seriálům nebo když jsem doma,“ dodal Brzobohatý.

Tagy: