Lounová: Přála bych si deset dětí, klidně i adoptovaných. Miluju se o někoho starat

Olga Lounová s dcerou Arianne

Olga Lounová o dětech

Zpěvačka Olga Lounová si roli maminky, kterou se stala loni v listopadu, užívá. Když se jí štáb pořadu Showtime ptal, kolik by si přála dětí, padlo číslo deset. Narození dcery prý vztah s jejím partnerem Janem Kreglem jen utužilo.

„Užívám si hezké chvíle, a to si myslím, že je recept,“ popsala 41letá Lounová, jak hýřit optimismem. „V životě se dějí i špatné věci, takže s nimi počítám. Ony jsou pak vždy vykoupené, a proto z nich nejsem tak rozladěná.“

ČTĚTE TAKÉ: Nesvačilová pokřtila nejnovější Playboy se svými fotkami. Prozradila své plány na léto

Dalšímu dítěti se Lounová dle svých slov nebrání. Údajně na něm již se svým partnerem pracuje. „Klidně bych si jich pořídila deset. Klidně bych i adoptovala, nebojím se o někoho starat, naopak to miluji. Dělá mi taky dobře mít kolem sebe hodně lidí,“ řekla štábu CNN Prima NEWS Lounová.

S výchovou tolika dětí by jí paradoxně pomohl i vyšší věk. „Jak jsem starší, tak už se nestarám tolik o sebe a mám chuť pomáhat těm mladším,“ vysvětlila.

Narození holčičky Arianne podle jejích slov upevnilo vztah s jejím partnerem. „On si to taky užívá. Je pro něj taková dávka lásky. Propojila náš trojúhelník,“ dodala zpěvačka.

Tagy: