Lucie Bílá si k narozeninám nadělila premiéru muzikálu. Prozradila své největší přání

Lucie Bílá oslavila 56. narozeniny

Lucie Bílá slaví narozeniny

Sedmý duben je dnem, který by se mohl tučným písmem zapsat do hudební historie. Narozeniny totiž slaví jedna z nejoblíbenějších českých zpěvaček Lucie Bílá. Letos je jí 56 let.

Po boku svého partnera Radka Filipiho, se kterým je už pátým rokem, Lucie Bílá září čím dál víc. Svůj velký den oslavila na divadelních prknech, jako dárek si nadělila obnovený muzikál Láska je láska. „Já narozeniny oslavím tady na jevišti. Co je víc, než se smát s kamarády?“ řekla zpěvačka redakci pořadu ShowTime.

Bílou prý přibývající věk vůbec netrápí. „Cítím se lépe, protože se mi to v hlavě hezky srovnává a víc si vážím každého dne a lidí okolo mě. Jsem v takové té krásné fázi, kdy jsem si dobyla svůj svět, a teď už se o všechno, co jsem se naučila, poznala a vybudovala, můžu dělit s ostatními,“ pronesla několikanásobná slavice. Za všechny gratulace i povedenou premiéru muzikálu později poděkovala na svém Instagramu.

Svěřila se také, co by jí udělalo největší radost: „Já bych si strašně přála, aby byl můj syn zdravý šťastný, protože jestli se mi v životě opravdu něco povedlo, tak je to on. Jsem na něj moc pyšná.“

Období narozenin bude zpěvačka trávit na divadelních prknech. Chystá však i se svou kapelou narozeninový koncert, který se uskuteční 12. dubna v pražské Lucerně.

Tagy: