Manželka trenéra Růžičky chce začít pracovat: Musí to být na úrovni, v Lidlu dělat nebudu

Manželka hokejového trenéra Vladimíra Růžičky shání práci. Její vysněný projekt bohužel nedopadl, a jelikož se Marii nechce sedět doma, ráda by vyrazila do práce. Ovšem najít si zaměstnání zřejmě nebude tak jednoduché. Už teď má Růžičková jasně daná kritéria.

Růžičková si před dvěma lety splnila sen a otevřela vlastní školku. Ačkoliv do projektu investovala spoustu peněz a energie, nakonec ho musela prodat. „Tu školku jsem prodala. Dali jsme to pryč a jsem ráda. Spadl mi kámen ze srdce,“ přiznala v rozhovoru pro web Extra manželka trenéra litvínovských hokejistů.

Donedávna se prý živila jako distributorka, ale i s tím nakonec skončila. „Přivydělávala jsem si tím, ale v té firmě jsem skončila. Dávala jsem do toho větší úsilí, než jsem dostávala zpátky,“ řekla Růžičková, která je aktuálně bez zaměstnání.

Ačkoliv se prý práci vůbec nebrání, nemůže být podle ní ledajaká. „Než jsem jela na dovolenou, tak jsme po známých poptávali práci, ale nějakou trošku na úrovni. Nemůžu jít pracovat do Lidlu. Je to těžké. Chtěla bych ale něco dělat, nechce se mi sedět doma,“ svěřila se maminka čtyřleté Lejly.

V rozhodnutí najít si práci podporuje Marii také její manžel Vladimír. I podle něj si však jeho partnerka zaslouží práci na úrovni. „Bavíme se o tom poslední rok. Také nechce, abych jen tak šla a dělala cokoliv. Naskytlo se mi, že bych mohla něco rozvážet, ale nenechal mě. O to je složitější si něco najít,“ doplnila. Pár tvoří Marie s hokejovým trenérem Vladimírem Růžičkou už několik let. V roce 2017 přivedli na svět dceru Lejlu.

Výsměch na sociálních sítích

Růžičková se na sociálních sítích stává často terčem ostré kritiky. Lidem se nelíbí její vzhled. To si ovšem mladá matka nenechala líbit a před pár dny všem hejtrům poslala ostrý vzkaz. „Ježiš, ta je černá, ta je umělá, to je zrůda. Vypadá na padesát. Přepálená a hubu má jak kačer. To je náš dnešní svět. Nikoho nezajímá, jaký jsi člověk uvnitř, jaký je tvůj charakter, co obsahuje tvůj mozek. Ne. Prostě pojďme soudit podle vzhledu, pojďme urážet, nadávat a ponižovat,“ reagovala na svém instagramovém profilu Marie na negativní komentáře ohledně svého vzhledu.

„Každý má přece nějaký vzhled. Každý má rád něco jiného a každý je svým způsobem krásný. Ale to přece nevypovídá o tom, jaký je uvnitř. Nejdůležitější je být zdravý, šťastný, být milován a milovat,“ doplnila manželka hokejového trenéra.

S tím, jak vypadá, prý rozhodně nemá problém ani její manžel. Své ženy si váží i pro jiné, mnohem důležitější kvality. „Nesnáší hloupé ženy, které nemají srdce a rodinné cítění. On nenávidí ženy, které se nepostaví k plotně. Kdybych nevařila, tak by se mnou nebyl. Mrzí mě, že si lidi myslí, že tady sedím na zadku, nohy na stole, jenom si chodím na vlasy a nehty. Já jsem se vždycky o sebe starala a starat se budu. Každý, kdo zná Vláďu a ví, jakou měl manželku, ví, že asi nebudu zlá a špatný člověk, když si mě našel,“ uzavřela Růžičková.

Tagy: