Alena Šeredová se chystá na svatbu s miliardářem. Jak proběhly zásnuby s dědicem Fiatu?

Alena Šeredová se bude vdávat. Její dlouholetý partner Alessandro Nasi, se kterým vychovává dvouletou dcerku Vivienne Charlotte, ji požádal o ruku. Radostnou zprávu oznámila modelka na sociální síti. Šeredová vstoupí do manželského svazku již podruhé. V roce 2011 se provdala za italského brankáře Gianluigiho Buffona, s nímž přivedla na svět dva syny.

„Řekla jsem ano,“ oznámila radostnou novinku na svém instagramovém profilu někdejší 1. vicemiss České republiky roku 1998 Alena Šeredová. Jejím nastávajícím není nikdo jiný než její dlouholetý partner a dědic automobilky Fiat Alessandro Nasi.

Podle fotografií, které modelka zveřejnila na sociálních sítích, to vypadá, že zasnoubení proběhlo v rodinném kruhu za přítomnosti modelčiných rodičů, kteří teď s párem tráví dovolenou na řeckém ostrově Mykonos.

To ostatně modelka potvrdila webu Extra.cz a zároveň prozradila, jak zásnuby proběhly. „Partner mě požádal o ruku a já řekla ano. Ještě předtím však požádal o mou ruku mého tatínka. Všichni z toho máme velkou radost,“ svěřila se Šeredová. Její nastávající se tak zřejmě rozhodl držet všech tradic.

Česká kráska tvoří pár s italským miliardářem od roku 2014. Prvního společného potomka přivedli na svět ale až o šest let později. V květnu 2020 se jim narodila dcera Vivienne.

Šeredová je také matkou synů Davida Leeho a Louise Thomase, jejichž otec je italský fotbalista Gianluigi Buffon. Toho si Šeredová vzala v roce 2011, jejich manželství ale dlouho nevydrželo a po třech letech se rozpadlo.

Tagy:
Fiat Itálie rodina svatba rodiče miliardář modelka děti Mykonos Česko Alena Šeredová Alessandro Nasi miss zásnuby Gianluigi Buffon Louis Thomas David Morris Lee