Vémolova Lela se zahalila, aby mohla na plastiku. Za chirurgem letěla tisíce kilometrů

Manželka MMA zápasníka Karlose Vémoly Lela podstoupila další z řady plastických operací. Na svém Instagramu prozradila, že odletěla do Íránu, kde se rozhodla svěřit do rukou tamního specialisty, aby jí provedl rozsáhlou úpravu obličeje. Na cestě bývalou playmate doprovodila její blízká přítelkyně Lola.

Podstoupit plastickou operaci obličeje plánovala Vémola, za svobodna Ceterová, dva roky. Kvůli těhotenství ale musela zákrok odložit na tento týden. „Velmi dlouho jsem zvažovala cestu do Íránu a tohoto rozhodnutí nelituji. Po nepříjemných zkušenostech s lékaři v Evropě, co se týká plastik nosu, jsem se svěřila do rukou Farshida Mahboubirada, protože vím, že mi může pomoci a napravit věci, které mi jiní lékaři pokazili. Pan doktor je vyhledávaný specialista a operoval nejednu celebritu,“ napsala na svém Instagramu Lela.

Přiznala také, že zákrok už má za sebou. Operace trvala přibližně čtyři hodiny. „Kromě nosu jsem si nechala upravit i víčka, které věkem každému začnou padat. Chválabohu, že tu nejsem sama a doprovází mě moje nejlepší kamarádka Lolinka. Bez ní bych to tu nedala,“ uvedla Vémola.

„Írán je jinak velmi pěkná země. A ano, je tu povinný hidžáb. Pro zajímavost, jsou tu velmi pěkné ženy a každá druhá má udělaný nos,“ doplnila manželka Karlose Vémoly.

Webu Extra.cz pak popsala, proč se pro operace rozhodla. „Tyto operace jsem chtěla absolvovat před dvěma lety, ale posunulo se mi to, protože jsem otěhotněla s Rockym. Operaci nosu jsem chtěla, protože se mi neskutečně moc špatně dýchá. Každé ráno kašlu a neměla jsem nos v pořádku. Myslím si, že mi ho předtím operovali špatně. I co se týká vnitřku a zvnějšku. Měla jsem tam jizvy a nevypadalo to dobře z estetické stránky,“ vysvětlila Lela.

„Pro víčka jsem se rozhodla, protože to mám geneticky dané. Nosím kontaktní čočky, dávám si je každý den a jednoduše jsem se necítila komfortně, jak mi ta víčka padala,“ uzavřela Vémola.

Tagy: