Kuchařová prozradila, po čem skutečně touží. Život s Brzobohatým? Zkušenost k nezaplacení

Taťána Kuchařová v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS

POVÍDEJ (44)

Taťána Kuchařová má za sebou bolestný rozchod. S Ondřejem Gregorem Brzobohatým tvořili pár dlouhých osm let a letos v březnu se rozvedli. Jak modelka sama říká, už se s tím vyrovnala. Zbyla jen smutná vzpomínka i trocha zklamání. Z chyb, které si ze vztahu odnesla, se prý hodlá do budoucna poučit. V pořadu Povídej na CNN Prima NEWS také prozradila, po čem skutečně touží.

„Vdávala jsem se z lásky a uvěřila iluzi, bohužel,“ svěřila se moderátorce Radce Červinkové Miss World 2006. „Vždycky jdeš do vztahu s tím, že je to ono, to pravé. A já jsem tomu hodně věřila. Teď je to zaplať pánbůh za mnou. Zbyla mi jen smutná vzpomínka a do jisté míry i zklamání,“ řekla modelka.

Že v jejich vztahu něco chybí, začala tušit až po letech. „Až v průběhu let se čas od času něco ukázalo, odkrylo. Konkrétní zatím nebudu, třeba přijde čas, kdy budu víc připravená ty věci sdílet, protože to byla zkušenost k nezaplacení. Třeba v mojí příští knize,“ naznačila Kuchařová.

S Brzobohatým se rozvedla koncem března. Nyní se už jenom čeká na církevní anulaci sňatku. Podle modelky byla příčinou rozchodu Ondřejova nevěra. Muzikant si měl totiž ještě v době jejich manželství začít s moderátorkou Danielou Písařovicovou, se kterou už randí několik měsíců. Brzobohatý ovšem toto obvinění odmítá a tvrdí, že jeho nová partnerka nebyla příčinou rozvodu.

Ať už to bylo jakkoliv, Kuchařová se z rozchodu otřepala. Deníku Blesk prozradila, že už má dokonce i nového partnera. „Sama nejsem, ale nechci o tom více mluvit,“ řekla rodačka ze slovenské Trnavy s tím, že až nastane správná chvíle, prozradí více.

Ze svých chyb se hodlá poučit. „Určitě budu víc obezřetná. Myslím si, že je to součást nějakého vývoje a zrání. Jsem člověk, který je zvyklý dávat do všeho maximum a možná i víc, než má. Pro mě to byla zkušenost a doufám, že jsem se konečně naučila nesvítit na cestu lidem, kterým nemám,“ uvedla modelka.

V rozhovoru s moderátorkou Radkou Červinkovou také prozradila, po čem skutečně touží. „Velmi toužím po tom založit vlastní rodinu a patřit do ní. Mít krásný domov a zázemí,“ řekla Kuchařová.

Celý rozhovor si můžete pustit v úvodu článku nebo jako podcast. Na webu cnnprima.cz pak najdete i archiv odvysílaných dílů.

Tagy: