Michal David zhubnul 17 kilo. Nechci na koncertě funět jako starý trotl, vysvětluje

Hitmaker Michal David studia opustil hned dvakrát.

Michal David soustředí své síly na velkolepý koncert, který se koncem června uskuteční v pražské O2 aréně. Začal cvičit a zhubl 17 kilogramů. Oslavit kulatiny se svými fanoušky měl slavný hitmaker už před dvěma lety, ale kvůli covidu to nebylo možné.

S pravidelným cvičením začal David před desíti měsíci. Za žádných okolností totiž nechce zklamat své fanoušky. „Člověk potřebuje kondičku, nemůže najednou po roce a půl nastoupit s 10 kilogramy nahoře a dělat koncert. Neudýcháte to a za druhé tam funíte jako starý trotl. A to nejde,“ vysvětlil David redakci Showtime důvod, proč začal pravidelně cvičit. „Navíc musíte vypadat, že jste nad věcí,“ doplnil známý zpěvák.

Kromě cvičení dbá i na zdravou stravu. „Nastavil jsem si kalorické tabulky a už mám dole 17 kilogramů. A tak si můžu dát klidně i koňak. Není to totiž alkohol. Je to lék,“ vtipkoval David, který si koňak občas dopřeje kvůli vysokému tlaku.

Do koncertu zbývá jen několik týdnů. David tak pracuje na posledních detailech. „Na podium se dostanu seshora a uvádět mi to bude Leoš Mareš,“ prozradil zpěvák. Letos navíc slaví 35 let hit české kinematografie, film Discopříběh. Na podzim proto David připravuje koncert přímo na plzeňském náměstí, kde probíhalo na konci 80. let natáčení tohoto snímku.

Ještě předtím ale plánuje dovolenou na Tenerife a ve Francii. „Do Saint-Tropez jezdíme každý rok kolem 14. července, kdy mám narozeniny, a vždy o půlnoci je tam ohňostroj. Francouzi totiž slaví pád Bastily, tak mám ten ohňostroj zadarmo,“ radoval se David.

Tagy: