Princezna Kate porušila tradici. Narozeninovou fotku Charlotte zveřejnila proti zvyklostem

Princezna Catherine znovu porušila tradici, a to když sdílela nový narozeninový snímek princezny Charlotte až v den jejích narozenin, tedy ve čtvrtek 2. května. Nicméně bylo zvykem, že tyto sváteční fotografie dětí se sdílejí už o den dříve. Tradice byla porušena již minulý týden, kdy měl narozeniny princ Louis.

„Všechno nejlepší, princezno Charlotte,“ napsal ke zveřejněné fotografii Kensingtonský palác v den jejích devátých narozenin. „Děkujeme všem za milé zprávy,“ doplnila Kate Middletonová v příspěvku na sociální síti X.

ČTĚTE TAKÉ: Princ William prolomil mlčení o zdraví Kate. Na jeho slova o rakovině manželky čekal celý svět

Zvykem u princezny a prince z Walesu ovšem bylo, že každoročně sdílejí nové fotografie svých dětí už den před jejich narozeninami. Ovšem Middletonová, která se v současné době léčí s rakovinou, tuto tradici porušila, a to dokonce už podruhé, připomněl server Mirror.

Stejně se princezna zachovala i minulý týden, kdy Louis měl šesté narozeniny. Takže se zdá, že královský pár se již nehodlá vrátit k dlouholeté tradici.

Charlotte navštěvuje společně se svými bratry školu Lambrook School v Berkshire. Předpokládá se, že ve čtvrtek po vyučování ji čeká oslava narozenin, připomněl web Mirror. Princezna je prostředním dítětem Williama a Kate a je třetí v pořadí na trůn. Narodila se 2. května 2015 v Lindo Hospital St. Mary's v londýnském Paddingtonu. V kostele svaté Máří Magdalény v Sandringhamu byla za přítomnosti rodiny a přátel pokřtěna jako Charlotte Elizabeth Diana.

Přestože princezna Catherine porušila za poslední týdny už dvakrát zažitou tradici, i tak je stále pro Brity nejoblíbenější členkou královské rodiny. Během posledních dvou měsíců předstihla svého manžela, prince Williama. Podle průzkumu společnosti YouGov má k budoucí královně pozitivní vztah 76 procent Britů, zatímco k následníkovi trůnu 73 procent Britů.

K TÉMATU: Princezna Catherine je nejoblíbenější členkou britské královské rodiny

Tagy:
fotografie Velká Británie narozeniny Princezna Charlotte královská rodina Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Charlotte, princezna z Cambridge