Mně je mezi třiceti a padesáti pěti, tvrdí Kohák. Prozradil, proč mlží o svém věku

Režisér a herec Jakub Kohák v pořadu 7 pádů Honzy Dědka prozradil, proč lže o svém věku, i to, jak se trápí na muzikálovém jevišti. Promluvil také o svých odvážných podnikatelských plánech.

Na internetu se pravdu o Kohákově věku dočtete jen stěží. Informace o něm se totiž na osobnostních serverech různí, což si Jakub údajně sám zařídil. „Udělal jsem to proto, že jste determinovaní věkem. Producenti shání herce i podle věku. Takže mně je mezi třiceti a padesáti pěti,“ vysvětlil Kohák, který se věnuje mnoha uměleckým profesím a ve všech dle svých slov vyniká.

Až na jednu. Coby muzikálový herec se trápí. Hraje v muzikálu Vánoční zázrak. „Ty vo*e. Pan producent se mě ptal, jestli bych v tom nehrál. Nikdy jsem nehrál v žádné hře v divadle. Řekl mi, abych to zkusil, že tam je pět vět. Pět vět… Já se vůbec nebyl schopen naučit jednu píseň. Ryba rybě… ty vo*e, to má slov, to se nedá zapamatovat. Tam zkur*íš jedno slovo a už se vezeš,“ svěřil se moderátorovi Honzovi Dědkovi oblíbený režisér.

ČTĚTE TAKÉ: Láska na první pohled i zálety. Když bylo Svěrákovi 50, podvedl manželku s mladou herečkou

„Zpíval jsem to asi šestsetkrát a jednou v životě jsem to udělal dobře. Na zkoušce. Pak už nikdy. Celý soubor vždycky vzadu číhá a těší se. Zpívám tam svoje slova, dojedu to, ale po svým. Ledecký to ještě neviděl,“ popsal svoje hrůzy na jevišti Kohák.

Případnou další účast v muzikálu si asi lépe rozmyslí, ostatně má úplně jiné plány do budoucna. „Mně by se líbilo mít kavárničku, která by se večer přetavila do baru. A zároveň by tam byla knihovna. A co židle a křeslo, to jiný kousek. Malinký DJíček by tam večer přišel, začal by hrát, pak ještě vykopnout ty, co ještě pijou kávu, a jedeme. Potřebuju ale pro to nějaký zajímavý prostor. Název už mám: Času dost,“ prozradil své plány Kohák.

Tagy: