Detaily zatčení manžela modelky Makarenko. Znásilněné mělo být 16 let, sex měli muži natáčet

Taťána Makarenko s manželem

Mezi zadrženými Čechy ve Skotsku má být i manžel modelky Makarenkové

V případu zatčení manžela modelky Taťány Makarenko začínají na povrch vyplouvat další informace. Dívce, kterou údajně Martin Pánek znásilnil společně se svými kamarády, mělo být pouhých 16 let. Celý akt si navíc měli natáčet na své mobilní telefony, informoval deník Blesk.

Měla to být běžná pánská jízda, Pánek a jeho dva kamarádi vyrazili na zápas fotbalistů pražské Sparty v Evropské lize na hřišti Glasgow Rangers. Po neúspěšném zápase se ale mělo vše zvrhnout a muži měli sexuálně obtěžovat místní nezletilou dívku. Ta později vše oznámila na policii.

ČTĚTE TAKÉ: Paris Hilton je dvojnásobnou maminkou. Dítě pojmenovala po světové metropoli

Čechy měla po nahlášení incidentu zatknout místní policie, což potvrdilo i české ministerstvo zahraničí: „Můžeme potvrdit zadržení českých občanů ve Velké Británii. Zastupitelský úřad v Londýně a generální konzulát v Manchesteru jsou v kontaktu s rodinami zadržených,“ sdělil CNN Prima NEWS mluvčí resortu Daniel Drake.

V neprospěch mužů má hrát i fakt, že si sex s nezletilou měli nahrávat na své mobilní telefony. S touto informací přišel deník Blesk a pokud by se prokázala jako pravdivá, policie by neměla o důkazy nouzi. V případě, že budou Češi usvědčeni, jim hrozí až deset let vězení.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Přiznání Pawlowské. Šla jsem na rande, i když mám partnera. Byl to stres, ale nešlo odolat

Tagy:
Glasgow fotbal Showtime Glasgow Rangers Taťána Makarenko znásilnění Martin Pánek nezletilá dívka Skotsko