Radostná zpráva Hiltonové: Je dvojnásobnou maminkou, dítě pojmenovala po světové metropoli

Paris Hiltonová společně s manželem Carterem Reumem přivítala na svět druhého potomka. Holčička dostala jméno po světové metropoli, stejně jako její maminka. Jméno London prý měla Hiltonová pro dceru vybrané více než deset let. Radostnou novinku oznámila na sociální síti.

V pátek se dědička hotelového impéria Paris Hiltonová pochlubila na sociální síti radostnou zprávou. Sdílením fotky s růžovým dětským body dala všem na vědomí, že se stala dvojnásobnou maminkou.

ČTĚTE TAKÉ: Nepotřebuju prince, abych vládla. Česká playmate Valeria je ráda sólo a chce být archeoložkou

Holčičku přivítala na světě s manželem Carterem Reumem. „Děkuji za moji holčičku,“ napsala dvaačtyřicetiletá Hiltonová v příspěvku na Instagramu.

Dceři vybrali hrdí rodiče jméno po hlavním městě Velké Británie – London. Dívenka tedy dostala jméno po světové metropoli jako její maminka, která je pojmenovaná podle hlavního města Francie. Jméno měla pro dceru Hiltonová vybrané už mnoho let, jak zmínila v několika rozhovorech.

„Holčička se bude jmenovat London Marilyn Hiltonová Reumová,“ řekla loni v pořadu The Ellen DeGeneres Show podle magazínu People. Vysvětlila, proč se tak rozhodla: „Marilyn po mé babičce a London proto, že je to moje oblíbené město. Také si myslím, že Paris a London zní dohromady opravdu rozkošně.“ Ve svém podcastu I Am Paris prozradila, že o tomto jménu snila už dlouho. „Vlastně mám tohle jméno vybrané už strašně dlouho, pravděpodobně více než deset let,“ svěřila Hiltonová.

Pod jejím příspěvkem se okamžitě spustila lavina komentářů s gratulacemi včetně těch od slavných celebrit. „Gratuluji, Paris, a vítej na světě, London,“ vzkázala modelka Naomi Campbellová. „Můj bože! Nemůžu se dočkat, až ji uvidím. Gratuluji,“ napsala venezuelská internetová celebrita Lele Ponsová. „Jupí. Úžasná novinka,“ uvedla herečka Dakota Fanningová. „Blahopřejeme, už se nemůžeme dočkat, až se s London seznámíme. Milujeme tě,“ uvedla Kris Jennerová, hlava klanu Kardashianových. Ke gratulacím se přidaly například také bývalé Disney hvězdy Demi Lovatová či Bella Thorneová.

Hiltonová zatím nezveřejnila, kdy přesně se London narodila, chce totiž pro své děti co nejvíce soukromí. „Celý můj život byl tak veřejný, že byl prostě napaden,“ svěřila v rozhovoru pro magazín Rolling Stone v březnu nedlouho poté, co oznámila příchod prvorozeného syna Phoenixe, kterého manželům porodila náhradní matka. „Pro své dítě jsem jen chtěla, aby přišlo na svět a zkrátka tu bylo, aby nemuselo čelit veškeré té divné pozornosti,“ vysvětlila tehdy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Manžela modelky Makarenko zadrželi v Glasgow po fotbale. Skotové ho podezřívají ze znásilnění

Tagy:
dítě miminko rodina Paris Hilton Paris Hiltonová Carter Reum Phoenix Hilton London Hilton London Hiltonová