Dovolená rapperky Sharloty v ohrožení. Otekl jí obličej, svěřila se s enormním počtem plavek

Zpěvačka Sharlota Blakk odcestovala společně se svým manželem na dovolenou do Egypta, bezstarostné relaxace si však příliš neužila. Hned ze startu totiž nastaly komplikace – rapperce při přistání ve slunné destinaci otekla půlka obličeje, jak se svěřila portálu eXtra.cz.

Rapperka Sharlota Blakk vyrazila za odpočinkem do Egypta, který má v oblibě, společně s manželem Lucasem. Se svým partnerem na dovolené u moře nebyla už nějaký čas. „Je to po strašně dlouhé době, asi po roce,“ svěřila se portálu eXtra.cz s tím, že její partner je dokonalý typ workoholika.

ČTĚTE TAKÉ: Zpověď Terezy Ramby o dětech i zklidnění. Prozradila také, jak se s manželem skoro nevídali

Avšak samotný let nebyl zrovna příjemným zážitkem. Při přistání si zpěvačka všimla otoku na polovině obličeje, jak sdělila v rozhovoru pro eXtra.cz. „Během přistání se mi nějak ucpaly dutiny, málem mi praskla hlava při sesedání,“ vysvětlila muzikantka.

Netrvalo ale dlouho, a otoky naštěstí rychle zmizely. Manželé Blakkovi si tak mohli bez problémů začít užívat vytouženou dovolenou.

Na cestu se Sharlota vybavila jak se patří. S sebou si zabalila především dostatek plavek, aby nemusela žádný den mít ty, které už jednou vynesla. „Na každý den mám jedny, doma asi padesát. Já to beru jako spodní prádlo,“ prozradila na závěr oblíbená česká rapperka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Sharlota prvním tetováním vzdala hold sestře. Rodiče jí kérku nepovolili před osmnáctkou

Tagy: