První fotka Soukupa po bitce s Dopitou. Hanychové expartner skončil zakrvácený na vozíku

Roztržka v pondělí večer vygradovala.

Jaromír Soukup se popral s Miroslavem Dopitou

Po fyzické potyčce mezi bývalým partnerem influencerky Agáty Hanychové, Jaromírem Soukupem, a jejím manželem Miroslavem Dopitou skončili oba v rukou zdravotníků. Deníku Blesk se nyní podařilo získat záběry Soukupa z nemocnice – v zakrvácené košili a s ošetřenými zraněními v obličeji ho zaměstnanec nemocnice veze na invalidním vozíku.

Dramatická situace se měla odehrát v pondělí večer při předávání roční dcery Soukupa a Hanychové. U domu své bývalé partnerky měl Soukup zahlédnout i jejího současného manžela Dopitu. To ho mělo naštvat. „Dopito, pojď ven!“ křičel podle serveru Extra.cz Soukup. Během toho navíc údajně vnikl i na soukromý pozemek.

ČTĚTE TAKÉ: Agáta Hanychová promluvila o rvačce Soukupa s Dopitou. Jsme úplně zhroucení, řekla. Musela prý na policii

Následně mezi oběma muži došlo k fyzickému konfliktu. Na místě rvačky zasahovali policisté i zdravotníci. „Po devatenácté hodině jsme skutečně zasahovali na Praze 6 v Suchdole ve vámi dotazované ulici u nahlášeného konfliktu dvou mužů. Okolnostmi tohoto případu se budeme dále zabývat. Zjišťujeme skutečnosti vedoucí k objasnění celé věci,“ sdělila CNN Prima NEWS pražská policejní mluvčí Kristýna Zelinková.

„Oba muže jsme po ošetření s drobnými poraněními transportovali do nemocnice k další péči,“ doplnila pro Extra.cz mluvčí pražské záchranky Jana Poštová. Deníku Blesk se podařilo získat fotografii Soukupa po ošetření. Jede na ní na invalidním vozíku a má značně zakrvácenou bílou košili.

Zatímco Soukup vyvázl s poraněními v obličeji, Dopitu měli zdravotníci ošetřit kvůli pohmožděné ruce. Bývalý partner Hanychové ho měl totiž prý pokousat.

Kdo konflikt začal, není z vyjádření svědků jasné. Obě strany z „první rány“ obviňují tu druhou. Soukup ve vyjádření pro CNN Prima NEWS uvedl, že tím, kdo konflikt vyvolal, měl být Dopita. „Věc posuzují právníci a budeme podávat trestní oznámení,“ dodal.

„Absolutně jsme se k tak strašné situaci nechtěli vyjadřovat, ale protože pan Soukup se k celé věci vyjádřil, a to tak, že měl být napaden mým manželem, tuto skutečnost musíme výrazně dementovat, kdy naopak naše rodina byla napadena,“ uvedla Hanychová na Instagramu.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Dobré zprávy o Jiřině Bohdalové. Stav herečky se v nemocnici zlepšil, měla se otrávit jídlem

Tagy: