Soukup mě kousnul, zuří po rvačce Dopita. Bývalý partner Hanychové měl dostat pěstí do obličeje

Podnikatel Jaromír Soukup tvrdí, že byl napaden manželem Agáty Hanychové, Miroslavem Dopitou, během pondělního předání jejich dcery Rozárky. Uvedl to v prohlášení pro CNN Prima NEWS s tím, že jeho právníci již pracují na podání trestního oznámení. Hanychová manžela hájí a trvá na tom, že konflikt vyprovokoval Soukup. Dle informací deníku Blesk skončil Soukup s tržnou ránou na obličeji, svého konkurenta měl naopak kousnout do ruky.

K napadení mělo dojít během předání dcery Rozárky (dcera Hanychové a Soukupa, pozn. red.), které se uskutečnilo v pondělí večer před domem Agáty Hanychové. „Byl jsem napaden Dopitou,“ uvedl Soukup ve svém prohlášení pro CNN Prima NEWS. Dodal, že právníci již celou záležitost posuzují a v nejbližší době na Dopitu podají trestní oznámení.

ČTĚTE TAKÉ: Herec Štěpán Benoni si s manželkou koupil na Šumavě srub. Odstěhovali se tam natrvalo

„Absolutně jsme se k tak strašné situaci nechtěli vyjadřovat, ale protože pan Soukup se k celé věci vyjádřil, a to tak, že měl být napaden mým manželem, tuto skutečnost musíme výrazně dementovat, kdy naopak naše rodina byla napadena,“ uvedla Hanychová na Instagramu s tím, že nyní potřebují prostor na to, aby se s touto „náročnou životní situací“ vyrovnali. „Jsem v prvé řadě matka, která se musí postarat o svoji rodinu,“ dodala. Soukupovi, který měl podle informací deníku Blesk.cz skončit s tržnou ránou v obličeji, popřála brzké uzdravení. „Panu Soukupovi nepřeji nic zlého,“ dodala.

Zatímco Soukup měl mít pošramocený obličej, jeho konkurent Dopita měl vyváznout s podlitinou na ruce – bývalý partner Hanychové ho měl totiž podle deníku Blesk pokousat.

Na místo incidentu musela dorazit policie a muži byli následně převezeni do nemocnice s lehkými zraněními. „Okolnostmi tohoto případu se budeme dále zabývat. Zjišťujeme skutečnosti vedoucí k objasnění celé věci,“ sdělila CNN Prima NEWS pražská policejní mluvčí Kristýna Zelinková.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Seriálový herec Petr Batěk žije s rodinou v luxusním bytě s výhledem na celou Prahu. Jak to u něj doma vypadá?

Tagy:
manželé krimi trestní oznámení napadení Miroslav Dopita Jaromír Soukup Agáta Hanychová Showtime zranění dítě trestná činnost, právo a spravedlnost policie