Nečekané přiznání Kris Jennerové. Matce slavných „Kardashianek“ našli lékaři nádor

Kris Jennerová, která je hlavou klanu Kardashianových, oznámila, že u ní během poslední prohlídky lékaři objevili cystu a malý nádor. Informují o tom zahraniční servery s tím, že o svém zdravotním stavu Jennerová promluvila v traileru k rodinné reality show The Kardashians.

Kris Jennerová o svém zdravotním stavu informovala svou rodinu během natáčení reality show The Kardashians. Šokující zpráva zazněla v traileru zveřejněném 8. května na sociální síti Instagram.

ČTĚTE TAKÉ: Herec Michal Pešek vydělal miliony, měl dvě Ferrari. Randil s Jandovou. Před smrtí oslepl

Hlava klanu Kardashianových se o své diagnóze dozvěděla po kontrole u lékaře. „Byla jsem na skenu,“ cituje web E! News slova osmašedesátileté Jennerové. „Našli cystu a malý nádor,“ oznámila se slzami v očích znepokojivé výsledky svým dcerám, zatímco jí po boku seděl o pětadvacet let mladší partner Corey Gamble.

V upoutávce nebyly odhaleny žádné další podrobnosti o tom, zda je nádor zhoubný nebo kde se nachází.

Divákům se však naskytla možnost vidět první reakce dcer Jennerové. V traileru je například vidět, jak Kylie Jennerová propukla v pláč a její sestra Kendall se ji snaží uklidnit objetím.

Nová sezóna oblíbené reality show bude na streamovací platformě Hulu k dispozici od 23. května. Přinese spoustu nových dramat, ale i několik nečekaných komplikací, připomněl server The Independent. Diváci se například dozví více o těhotenství Kourtney Kardashianové s bubeníkem kapely Blink-182 Travisem Barkerem, které bylo extrémně rizikové.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Princ Harry je v Londýně. Se svým nemocným otcem, králem Karlem III., se ale nesetká

Tagy: