Přiznání Neckářova bratra: Vaška na sál přivedla choulostivá záležitost. Jak je na tom teď?

Zpěvák Václav Neckář patří mezi legendy.

Neckář po operaci poprvé promluvil

Redakce ShowTimu v neděli jako první informovala veřejnost o hospitalizaci a operaci Václava Neckáře. Nyní má lepší zprávy, podle jeho bratra Jana Neckáře vše dopadlo dobře a známý zpěvák by měl být už v úterý doma a příští týden stát na pódiu.

Po nedělní hospitalizaci a následné operaci Václava Neckáře se má zpěvák podle svého bratra Jana velmi dobře. Dokonce by měl Václav už v úterý dorazit domů. „Operace dopadla dobře, teď jedeme se synovcem akorát z nemocnice, mluvili jsme s bratrem, byl v dobré náladě,“ svěřil se Jan Neckář.

V úterý by oblíbeného zpěváka prý už měli propustit. „Za týden, respektive příští čtvrtek bychom měli být v Lucerně a zpívat píseň pro Martu Kubišovou, takže myslím, že je všechno v pořádku,“ dodal jeho bratr.

Tak, jak doktoři předpokládali

Neckář také potvrdil, že se nejedná o problémy s pohyblivostí, které Václava už delší dobu trápí. „Byly to urologické potíže a tím je řečeno všechno, bych řekl. Je to prostě choulostivější záležitost a já bych nerad šel do podrobností,“ doplnil.

Operace naštěstí dopadla dobře. „Žádné komplikace nebyly, všechno dopadlo, jak páni doktoři předpokládali, takže se jim to povedlo. Byl v dobrých rukou, už se těšíme, že příští týden bychom už měli fungovat zase normálně,“ dodal.

Tagy: