Nepotřebuje si hrát na žádnou hvězdu. Beata Rajská popsala novou Miss World

Pyszková je druhou Českou, která prestižní titul Miss World získala

Beata Rajská o Miss World Pyszkové

V sobotu večer byla vyhlášena Miss World 2024. Stala se jí pětadvacetiletá Češka Krystyna Pyszková. S rodačkou z Třince spolupracovala módní návrhářka Beata Rajská, která v pořadu Showtime pro CNN Prima NEWS přiblížila, jaká je nová Miss po profesní i lidské stránce.

„Uvědomovala jsem si jednu věc, a to, že Krystyna je neskutečně krásná a přirozená, čímž se její krása ještě prohlubuje. Spolupracovalo se mi s ní skutečně velmi dobře a pokud mohla, tak neřešila, jestli se jedná o velkou nebo malou přehlídku, šla do ní,“ přiblížila Rajská pro CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Miss America, která boří mýty. Krásná Madison může být členkou Top Gunu či výzkumnicí

Na kvality osobnosti Krystyny sázela také historicky první česká Miss World Taťána Kuchařová, která pro Showtime popsala, jak velký bod zlomu korunovace Miss je. „Ta koncentrace a pozornost se najednou z té stovky krásek lusknutím prstu soustředí jen na jednu osobu, na vítězku. Hned po vyhlášení je tisková konference s médii z celého světa. Druhý den ráno bude mít pravděpodobně soukromé rozhovory s novináři, focení. Začne jí také plejáda různých společenských akcí, ten tlak je enormní. Naprostá ztráta soukromí,“ poodhalila Kuchařová, co čeká třineckou rodačku.

Podle bývalé držitelky titulu Miss World je ale Pyszková připravená. „To, že vyhrála, není náhoda. Nemůžou za Miss World korunovat někoho, kdo se jim složí před první tiskovkou, Krystyna má nervy. Myslím, že ustojí i negativní reakce, protože spousta lidí jí bude úspěch závidět,“ dodala Kuchařová.

Také Rajská věří v přirozenost nové výherkyně soutěže krásy. „Těsně předtím, než odletěla na Miss World, mi Krystyna volala a ptala se mě na společenské šaty. Říkala jsem jí, že se určitě domluvíme, ale že mám před odletem do Londýna, tak to musíme řešit za pochodu. Vůbec neměla problém se mi přizpůsobit. I to svědčí o tom, že je sama sebou a nepotřebuje si hrát na žádnou hvězdu,“ popsala Rajská a dodala, že věří, že to nové Miss World zůstane.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kuchařová exkluzivně o Miss World Pyszkové: Jsem na ni neskutečně hrdá a mám husí kůži

Tagy: