Nesvačilová prozradila, čím ji muži okouzlí. S věkem začínám křehnout, svěřila se

Denisa Nesvačilová poprvé od svatby Kolečka s Vignerovou promluvila.

Denisa Nesvačilová nejen o mužích

Na dražbu panenek, která měla za cíl vybrat peníze pro děti bez rodiny, dorazila řada známých osobností. Herečka Denisa Nesvačilová během akce v rozhovoru pro ShowTime mimo jiné prozradila, co jí na mužích imponuje.

Dražba panenek Nesvačilovou zaujala, přiznala však, že v dětství si s nimi příliš nehrála. „Asi jsem spíš klučičí typ. Ne, že bych lezla po stromech, ale pořád jsem hodně neholčičí. S věkem ale, myslím, začínám trochu křehnout,“ svěřila se.

ČTĚTE TAKÉ: Tajemný osud herce Rösnera. Jako malý oslepl, brzkou smrtí se naplnila stará rodinná kletba

Nyní prý už více nosí šaty nebo třeba rtěnky. „Mám už asi tři barvy rtěnek, myslím, že ve 32 letech bylo načase. Ale je to v přístupu sama k sobě, že nejsem k sobě už tak tvrdá, jak jsem bývala,“ uvedla v rozhovoru pro ShowTime.

Dovoluje si tak prý rozmazlování i „býti ženou“ ve společnosti. Mimoto má známá herečka jasno v tom, co na mužích obdivuje. „Miluju, když jsou muži gentlemani, miluju, když je s nimi obrovská sranda a když jsou chytří. Miluju, když k nim můžu vzhlížet, když umí nebo dělají něco, co můžete jako žena ocenit a čím vám muž zaimponuje. Miluju mužský úsměv, to miluju strašně moc, a miluju, když mají veselé oči,“ rozpovídala se herečka.

Vedle Nesvačilové se akce na podporu dětí bez rodiny zúčastnila i herečka Sabina Laurinová. „Pomoc by měla být vždycky nezištná, takové pomoci si velmi vážím, může to být drobná situace, když se s někým potkáte a někdo je k vám laskavý a milý. Laskavosti u nás není tolik, takže mě potěší i drobnosti,“ svěřila se.

Tagy: