Zpěvaččina nevěra a fyzické potyčky. Manželství Britney Spearsové se po 14 měsících zhroutilo

Popová zpěvačka Britney Spearsová a její manžel, fitness trenér Sam Asghari, se měli koncem července rozejít po velké hádce, ve které Asghari obvinil hvězdnou muzikantku z nevěry. Ona takové podezření podle zdroje z blízkého okolí odmítá, napsal web Entertainment Tonight. Její muž přesto podal žádost o rozvod, takže jejich manželství po pouhých čtrnácti měsících končí. Asghari požaduje po zpěvačce výživné.

Zprávu o rozchodu Britney Spearsové a Sama Asghariho jako první přinesl ve středu web TMZ. Podle něj měli manželé problémy již delší dobu a občas dokonce mělo dojít i na hádky, které se neobešly bez fyzického napadení.

ČTĚTE TAKÉ: Jít na potrat byla chyba, přiznala zpěvačka Heidi Janků. Dítě obětovala kariéře

Vše mělo vyvrcholit posledním konfliktem, kdy Asghari obvinil svoji manželku z nevěry. „Britney a Sam se rozešli. Stojí si za tím, že svého manžela určitě nepodváděla. Ti dva spolu už nějakou dobu nevycházejí a nakonec to skončilo po velké hádce,“ uvedl zdroj ze zpěvaččina okolí pro magazín Entertainment Tonight.

Manžel chce výživné

Jen několik hodin po prvních zvěstech o rozchodu Entertainment Tonight oficiálně potvrdil, že Asghari požádal o rozvod. Jako důvod uvedl nesmiřitelné rozdíly, přičemž rozejít se měli 28. července.

Popová ikona se před uzavřením sňatku zaopatřila předmanželskou smlouvou, aby v případě rozvodu zůstaly její finance v bezpečí. Její majetek je díky tomu veden jako samostatný, a ne společný. „Britney a Sam podepsali předmanželskou smlouvu v její prospěch. Všechny peníze, které vydělala před svatbou, jsou chráněny,“ citoval zdroj z blízkého okolí web Page Six.

Asghari však i přesto požaduje manželské výživné a také chce zaplatit poplatky za právní zástupce. Mnohem zajímavější je ale fakt, že jeho právník Neal Hersh hovoří o napadení předmanželské smlouvy, informoval web TMZ. Je však vysoce nepravděpodobné, že by smlouva mohla být soudem prohlášena za neplatnou. Takže manželství bude nejspíš ukončeno tím, že Spearsová podepíše tučný šek.

Zdroj pro Page Six uvedl, že Asghari se snaží vyjednat finance nad rámec předmanželské smlouvy. „Vyhrožuje, že zveřejní mimořádně trapné informace o Britney, pokud nedostane zaplaceno. Na to se teď soustředí,“ řekl.

Zpěvačka hitu Toxic se s fitness trenérem poprvé setkala v roce 2016. Seznámili se během natáčení videoklipu k písni Slumber Party. Manželský svazek se rozhodli uzavřít po šestiletém vztahu. Svatba se konala v domě hudebnice v Kalifornii v červnu 2022. Na obřad dorazili hvězdní hosté včetně Seleny Gomezové, Paris Hiltonové, Madonny, Drew Barrymoreové a Donatelly Versaceové, která legendární muzikantce navrhla svatební šaty.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rozvod s Harrym jako jackpot? Historik popsal, na jaké peníze by si Meghan přišla

Tagy: