Jít na potrat byla chyba, přiznala zpěvačka Heidi Janků. Dítě obětovala kariéře

Už šest let uplynulo od chvíle, kdy hudebníka Ivo Pavlíka zradilo srdce a zpěvačka Heidi Janků přišla o svou životní lásku. Navzdory 29letému věkovému rozdílu prožili harmonické manželství a smrt manžela byla pro zpěvačku šokem. Čas, který uplynul, zmírnil její smutek pouze částečně. Kdy jí Ivo nejvíce chybí?

„Odchod milovaného člověka asi nepřebolí nikdy, jen ta rána se časem zahojí. Teď s výročím Ivošovy smrti je to o trochu víc citlivější téma. Ale život jde dál a já se snažím žít, jak to jen jde,“ přiblížila Heidi redakci CNN Prima NEWS.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Heidi Janků si luxusní dům zkrášlila svými nahatými fotkami. Nahlédněte do jejího soukromí. Jak zpěvačka bydlí?

Ivo jí nejvíce chybí v zásadních životních momentech, v rozhodování, co dělat a co ne. I díky svým zkušenostem a nadhledu jí skoro vždycky poradil správně. „O všem jsem se s ním vždycky radila. Ne, že bych kolem sebe teď neměla lidi, s kterými se můžu o čemkoli poradit, ale Ivošův názor na vše, co jsme dělali nebo nedělali, mi prostě chybí. Stejně jako společné sdílení zážitků... To mi nepřestane chybět nikdy,“ povzdechla si nestárnoucí zpěvačka, která loni oslavila šedesáté narozeniny.

Od smrti manžela se ve společnosti dosud s žádným mužem neobjevila. Aby nebyla sama, pořídila si psa. Je to knírač, kterému dala jméno Eda. Ten s ní i spí v posteli. „Zaplnil prázdné místo v srdci a musím říct, že to bylo správné rozhodnutí. Eda je pařák, který mě umí rozesmát a musím se o něho starat. Chodíme na dlouhé procházky, což vyhovuje nejen jemu, ale i mně,“ prozradila redaktorovi CNN Prima NEWS.

Lásce se ale nebrání. Jak přiznala, po svém boku by si představovala spíše někoho mladšího. „Co přijde, přijde... Nelámu nic přes koleno,“ uvedla Heidi.

V pětadvaceti šla na potrat

Příběh Heidi Janků a Ivo Pavlíka by vydal na román. Po rozvodu se zpěvačkou Věrou Špinarovou si Pavlík Heidi vyhlédl. „Hledal jsem náhradu, která by mě ve stáří uživila. Chodil jsem se dívat na různé kapely, byl jsem tím pověstný široko daleko. Muzikanti přede mnou zpěvačky zamykali v šatně, abych náhodou nějakou neklofl. A tak jsem narazil na Heidi, která mě zaujala na první pohled,“ svěřil se během života Pavlík redaktorovi CNN Prima NEWS.

Přestože mezi nimi panoval značný věkový rozdíl a nikdo jim zpočátku příliš šancí nedával, čas ukázal, že jejich láska byla opravdová. Milovali se, chovali k sobě respekt a úctu a byli si vzájemnou oporou.

Od začátku si prý ujasnili, že jejich vztah zůstane bezdětný. Heidi však nedávno přiznala, že v pětadvaceti letech prodělala potrat. Rozhodla se tehdy dát přednost kariéře, což s odstupem let, zvlášť poté, co Ivo zemřel a zůstala sama, vidí jako chybu.

Tagy: