Chvílemi jsem nevěřila, že se vrátím, říká Soukalová. Kolegové ji přivítali nevšedním darem

Gabriela Soukalová přebírá dárek od jejích redakčních kolegů.

Rozhovor se Soukalovou

Gabriela Soukalová je zpátky. Před pár dny se o olympijskou medailistku všichni báli, musela strávit noc v drsné přírodě italských Alp. Redakce Showtimu připravila překvapení – na další cestu do hor Gábinu kolegové vybavili „kápézetkou“ a světlicemi.

Moderátorka pořadu Showtime na CNN Prima NEWS a bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová vyrazila na kole do hor v italském Livignu. Potkaly ji ale komplikace a v terénu musela strávit noc. „Jsem ráda, že jsem zpátky. Byly tam momenty, kdy jsem moc nedoufala, že se znovu vrátím,“ vypráví se značnou úlevou Soukalová už v bezpečí sídla CNN Prima NEWS.

„Nejvíc jsem se bála, že mi dojdou síly. Že další den budu tak vymrzlá, že nebudu moct pokračovat,“ vzpomíná členka redakce pořadu Showtime. „Věděla jsem, že mě určitě někdo hledá, ale stejně to byl špatný pocit.“

Strach měla i z toho, že se dostane na místo, které záchranáři už dříve prohledali, a mine se tak s nimi.

Soukalová se často ocitala „nad propastí“ nejen metaforicky, ale i doslova. „Byla tam jedna chvíle, kdy jsem musela lézt po velmi strmé skále několik set metrů nad údolím. Tam jsem věděla, že stačí udělat jednu jedinou chybu a už to dál nezvládnu,“ uzavírá bronzová a stříbrná medailistka ze Zimních olympijských her v Sočí s ujištěním, že příště bude výlety na kole pojímat jiným způsobem. K tomu jí pomůže i dárek od jejích kolegů ze CNN Prima NEWS.

Tagy: