Pagáčová prozradila, z čeho má největší hrůzu. Dělá to můj muž, když mě chce naštvat, říká

Herečce Patricii Pagáčové se loni v květnu narodila dcera Bibiana. Ačkoliv má jako novopečená maminka méně času, stále se snaží najít prostor i pro své oblíbené kratochvíle, mezi něž patří i jízda na koni, jóga a procházky se psy, kterým se dlouhodobě věnuje i v rámci charitativní činnosti. Herečka v pořadu Show Jana Krause přiznala i další věci, které jí na mateřství vadí.

Značně jí prý vadí, že malé děti tolik slintají, protože ji sliny odjakživa odpuzují. „Já prostě nemám ráda sliny. Mně to vadí,“ svěřila se Pagáčová moderátorovi Janu Krausovi. „Můj muž, když mě chce naštvat, tak mi oblízne tvář. A moje sestra mi to dělá taky. Taky mi olizovala obličej, když mě chtěla vytočit,“ vysvětlila.

Jak tuto averzi získala, netuší. „Já nevím. Možná, jestli jsem se jako dítě nesetkala s nějakým velkým slintajícím psem. Z toho mám úplnou hrůzu,“ uvažovala nahlas herečka, na niž moderátor prozradil další její slabůstku – je prý vybíravá v jídle.

„Jednou jsme na sociálních sítích narazili na takový test, že máte vybrat asi ze třiceti potravin, co jíte, a já jsem jich asi pětadvacet nejedla,“ přiznala Pagáčová.

Byla jsem trochu kriplík na jídlo

„Už jako malá jsem byla trochu kriplík na jídlo a vydrželo mi to až do dospělosti,“ doplnila. Má ovšem velké štěstí, neboť její muž Tibor Pagáč prý výborně vaří. Patricii zase baví vyvíjet aktivitu na sociálních sítích. „Mě to baví, i komunikace s těmi fanoušky. Mám pocit, že už je tam taková základna fanoušků, se kterými komunikuju, a že už máme i nějaké společné fóry. Že už se tak trochu známe,“ vysvětlila s tím, že příspěvky přidává spíše večer, protože je noční pták.

Na závěr se Patricie pochlubila tím, jaká je řidička, a podělila se s diváky o historku, jak kvůli náledí nabourala policejní auto. „Za to jsem ale fakt nemohla,“ dušovala se. „Bylo náledí a já jsem brzdila, ale auto jelo dál jak sáňky… já jsem se přibližovala k těm policajtům, až jsem jim dala takovou pusinku,“ vyprávěla herečka.

Tagy: