Pavel Trávníček píše vlastní knihu: Prozradil, čím ho trápila Libuše Šafránková

Pavel Trávníček v současné době pracuje na velkém projektu. Společně s manželkou Monikou sepisuje vlastní biografii. V knize bude vyprávět zejména o legendární Popelce. Podle informací Aha! bude také vzpomínat na Libuši Šafránkovou a prozradí detaily o vztahu s ní.

Pavel Trávníček již před nějakým časem přestal působit ve veřejném životě a jak sám přiznal v rozhovoru pro Showtime, bylo to zejména kvůli mediální masáži. Nyní se dvaasedmdesátiletý herec rozhodl, že sepíše vlastní velkou biografii, ve které odhalí spoustu pikantností.

ČTĚTE TAKÉ: Jít na potrat byla chyba, přiznala zpěvačka Heidi Janků. Dítě obětovala kariéře

Memoáry sepisuje s manželkou Monikou, bez níž by se do takového projektu nepustil. „Nechal jsem se přemluvit. Stále do ní vybírám fotky, ale všechny se tam nemají šanci vejít,“ prozradil Trávníček pro Aha! k připravované knize, která vyjde na českém a německém trhu k padesátému výročí premiéry oblíbené pohádky Tři oříšky pro Popelku.

K TÉMATU: Jak vypadá soukromí Pavla a Moniky Trávníčkových?

Trávníček fanouškům také obsáhle vylíčí období, v němž se natáčela Popelka. Ta jemu i jeho herecké partnerce Libuši Šafránkové zajistila po celé Evropě ohromnou slávu. Podle informací deníku objasní svůj vztah ke kolegyni, kterou nikdy nepochopil kvůli tomu, jak na slavnou pohádkou zanevřela.

„Libuška se ničeho, co je spojeno s ní, neúčastnila. Ani, když jsme s různými televizemi a novinami dělali o ní reportáže, nikdy u toho nebyla,“ stěžoval si herec před časem.

Na memoárech s pohádkovým princem spolupracuje mimo jiné i textař Filip Albrecht, bývalý německý manažer ikonického zpěváka Karla Gotta. „Máte se na co těšit, máme s knihou hodně práce,“ řekla o ní Monika.

Tagy: