Trávníček vysvětlil svůj odchod z veřejného života. Ostře se pustil do „mediálních teroristů“

Monika Trávníčková a Pavel Trávníček

Jak vypadá soukromí Pavla a Moniky Trávníčkových?

Kdyby všichni „mediální teroristi“ věděli, co si o nich zbytek světa myslí, tak by možná spáchali sebevraždu a já bych jim přál, aby se jim to povedlo. V rozhovoru pro pořad Showtime to řekl herec Pavel Trávníček. Narážel tak na články, které o něm některá média v posledních letech psala.

Pavel Trávníček a jeho žena Monika spolu žijí již osmnáct let, z toho osm a půl roku jako manželé. Pár za poslední roky vydržel i velmi těžké zkoušky, a to včetně mediální masáže týkající se Trávníčkova údajného sexuálního obtěžovaní či manželčiny nevěry. Známého herce prý i tyto skutečnosti donutily ke změně v životních prioritách.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Musím zbrzdit, říká Bohdalová po prodělané plicní embolii. Prozradila i plány na léto

„Mediální masáž posledních let byla jedním z důvodů, proč mě působení ve veřejném životě přestalo bavit. Zavřel jsem zkrátka dveře. Bylo to odporné. Kdyby všichni ti ‚kouzelníci‘ a ‚mediální teroristi‘ věděli, co si o nich zbytek světa myslí, tak by možná spáchali sebevraždu a já bych jim přál, aby se jim to povedlo,“ řekl Trávníček reportérce z pořadu Showtime.

V lednu 2022 přišel web eXtra.cz se zprávou, že Pavel Trávníček čelí závažnému obvinění z údajného sexuálního zneužití. Žena, které bylo v době údajného sexuálního útoku (v roce 2000) patnáct let, prý případ konzultovala s kriminalisty i specializovanými advokáty. Následně se ozvalo několik dalších žen s velmi podobnou zkušeností. Policie nakonec případ odložila, protože se nejednalo o podezření z trestného činu.

V roce 2021 zase některá média často psala o údajné manželské krizi. Monika Trávníčková měla být svému manželovi nevěrná. S hromadícím se počtem mediálních kauz se Trávníček nakonec z českého veřejného života stáhl, v Německu ale pracuje dál. „Řekl jsem si: ,Dost, co je moc, to je moc,‘“ dodal herec, který se nejvíce proslavil rolí prince v československo-německé pohádce Tři oříšky pro Popelku.

Tagy: