Pazderková o boji s depresemi: Jsem úplně vyřízená, každé ráno pláču před zrcadlem

Iva Pazderková oslavila dvaačtyřicáté narozeniny.

7 pádů Honzy Dědka (18)

Standup komička Iva Pazderková přiznala hořkou pravdu. Kvůli svému věku se podle svých slov potýká s depresemi. „Věk není jenom číslo. Jsem úplně v depresi. Statisticky jsem už za půlkou,“ přiznala 42letá herečka. Radost jí teď dělá hlavně práce.

Pazderková v březnu oslavila 42. narozeniny. Velkou radost z toho ale zřejmě neměla. „Říká se, že po čtyřicítce to všechno začíná. Tak zaprvé to hodně bolí. A co jako konkrétně začíná? Začíná peklo, začíná konec. To není nic hezkého,“ řekla herečka.

Podle ní věk není jenom číslo. „Jsem úplně v depresi. Nejsem srovnaná s věkem a jsem úplně vyřízená. Každé ráno pláču před zrcadlem. Bojuju s pocitem, že končím. Statisticky jsem za půlkou. To je strašný. A ty taky, mimochodem,“ připomněla 50letému moderátorovi Honzovi Dědkovi herečka.

Radost jí přináší hlavně práce – zpívá s Pražským výběrem a natočila film Velká premiéra. „Točila jsem s paní Janžurovou. Mám krásnou roli a měla jsem štěstí, že mě oslovil pan Krobot. Hraju tam hodnou holku. Takže protiúkol. Jediný blbý je, že jsem tam velmi naturální. Já sice nesnáším líčení, ale je to katastrofa. Pazderková s ksichtem ve 40+ na velkém plátně. Myslela jsem si, že budu mít radost, ale jak to přišlo pozdě. Je to ke zvážení,“ přiznala pobaveně.

Myslela, že se ji snaží nachytat

Kromě plátna kin v létě bude k vidění i na koncertních pódiích. „Já už nemusím nic dokázat, protože já zpívám s Pražským výběrem. Dodnes nechápu, když se rozhlédnu na pódiu, že s nimi stojím já,“ řekla Pazderková s tím, že spolupráci málem zazdila hned v počátku.

„Byla jsem doma v Berouně, mám chill, peace a najednou zazvoní telefon. Zvedla jsem ho. Neuvěřitelný. Tehdy jsem ještě brala neznámé číslo. Byl to jejich manažer a oznámil mi, že by chtěli, abych s nimi zpívala. Myslela jsem si, že je to nachytávka z rádia, tak jsem ho poslala do pr*ele. Pak mi předal Míšu Kocába a od té doby jsem s nimi a nesmírně si toho vážím. Je to jedna z nejúžasnějších věcí, která se mi stala. Nevím, jak na mě přišli,“ dodává Pazderková. Celý rozhovor sledujte v úterý v 7 pádech Honzy Dědka od 21:35 na Primě.

Tagy: